Höst!

Veckan efter Jimmy hade varit i Prag, så jobbade jag eftermiddag. Barnen hade sina vanliga aktiviteter och Malva var på kalas på lördagen hos Alva på förskolan. Själv hann jag med crossfit några dagar, städa och fixa i trädgården.
 
På fredagen spelade jag dessutom match. Enda tiden som fanns ledigt för det och ännu bättre att matchen började 19.30 och det tog fem minuter att åka från jobb. Vi mötte FC Rosengård 1917. Vi spelade bra, men de gjorde första målet. Ett skott långt utifrån som touchade Emma N och fick en otäck båge in i bortre krysset. Jag kom in efter en halvtimme drygt. Tidigt slog Lotta en lång utspark, som jag skarvade vidare till Jönsson. Hon kom fri mot målvakten och satte kyligt 1-1. Det stod sig till halvleken var slut. Vi fick ganska många frisparkar, eftersom Rosengård inte alltid hängde med. I andra halvlek fortsatte vi trycka på. Alla jobbade bra. Vi gör det enda målet i halvleken. Emma N slår en fin hörna, som Emma S nickar i mål mellan benen på målvakten. Härligt med vinst!!
 
Sista veckan i oktober var det dags för frivecka igen! Måndagen började med Jump. Malva, Vide och en fyraårig flicka var de enda barnen, så det var gott om plats. Det blev mycket skratt och bus. Efter hopptimmen, så blev det frukost i caféet. Vi åkte sedan in till Kompassen. Det var ett tag sedan vi var där. Malva och Vide gjorde armband, målade teckningar och vi var så klart på sångstunden. Vide skulle sedan till tandläkaren. Han förvånade mig stort, då han inte var alls blyg. Han gick och tog i hand och hoppade sedan direkt upp på tandläkarstolen och gapade stort. Efteråt valde han en bil och fick en tandborste och tandkräm. Malva hade sedan fotbollsträning och jag och Vide spelade vid sidan om med Kalle. Direkt efter var vi på MFF - Elfsborg. 6-0 igen och barnen var nöjda. Vilken fullspäckad måndag!
 
 
 
 
 
 
På tisdagen tränade jag crossfit på dagen och fotboll på kvällen. Det var mycket armar på crossfiten. Ringrodd och armhävningar. 21-15-9 x 2.
 
På onsdagen var det studiedag på förskolan och Malva vaknade och var törstig och gnällig. Efter en stund kände jag att hon var som en kamin. 38,5 graders feber, så det blev en lugn dag. Vi var ute på en runda i Tygelsjö. Malva vilade i vagnen och Vide cyklade. På kvällen var jag, Åsa och Jilan i Dösjebro och dömde Svenska cupen. Dösjöbro mot LB07. En blåsig kväll, där hemmalaget gav bortalaget en bra match. 0-1 i paus och till slut 0-3.
 
 
 
 
På torsdagen var båda barnen hemma, men nu var Malva frisk igen. Vi var på Gripen på förmiddagen. Jag körde en wod med mycket armar och mage. Först bänkpressar fem tolvor. Jag klarade med 30 kg. Efter det 50-40-30-20-10 med kb-svingar och fällknivar. Fällknivarna tog helt slut på mig, så hann bara till rundan med 30. Träningsvärk i magen i några dagar sedan. På kvällen var det minisim med Vide. Han är som en fisk i vattnet och mest under. Svårt att lyssna på instruktioner då. Efteråt ville han bada mer, så han var väldigt ledsen. 
 
På fredagen såg jag och Malva att vår passionsblomma höll på att slå ut. Malva skulle sedan på teater med förskolan, så jag och Vide spelade fotboll. Vi tränade skott och överstegsfintar. När vi kom hem två timmar senare, så hade blomman slagit ut helt. Så cool! Vi åkte sedan tidigt till badet. Efter Malvas simning, så åkte vi hem direkt. Vi gjorde tacos och åt. Malva somnade vid matbordet vid 17. Jimmy fick skjutsa oss till bussen. Vide blev så ledsen att han inte fick följa med. Jag och Malva tog tåget till Stockholm. Malva sov stora delar av resan och var sedan så duktig när vi tog bussen till Anneli.
 
 
 
 
På lördagen var vi uppe tidigt. Meja var först lite försiktig, men sedan var det full fart. Hon gjorde allt som sin stora kusin. Vi var ute på lekplatsen på innergården. Efter en tidig lunch, så åkte jag till Skytteholm för att döma AIK - Östersund i Elitettan. Jag hade bra hjälp av Emelie och Michael. En härlig höstmatch! Jag och Malva tog sedan tåget hem igen på kvällen. Nu sov hon nästan hela vägen. De hade varit på mer lekplats och busat hela dagen, så inte konstigt att hon var trött. Kort, men kul att träffa Anneli med familj.
 
 
 
På söndagen var det knytte i Billebjer. Det var ganska blåsigt, men lä i skogen. Barnen byggde en fin koja. Vi var en sväng i Sandby, innan jag och barnen var på MFF igen. Den här gången mot Halmstad. Inte lika många mål, som vi är vana vid, men bra stämning ändå.
 
 
Den här veckan har jag jobbat natt. Vi har hunnit med alla aktiviteter som vi brukar. Dessutom hälsade farmor på en dag. Malva har lekt hos flera kompisar. Jag och Petra tittade på Borg. En bra film. Det var länge sedan jag var på bio och länge sedan jag träffade Petra, så kul med både och. Igår var Meja och Anneli med på badet. Meja hade precis sovit när vi kom dit, så var inte så sugen på att bada först. När vi sedan kom till det "kalla" badet, så var det mycket bus och skratt. En jättemysig eftermiddag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0