Juni

Juni fortsatte lika härligt som maj. Första helgen vann vi en tuff match mot Vellinge. Vi får en straff i första halvlek som Emma N säkert sätter till 1-0. Vellinge spelar sedan bra och har tre frilägen som de får utanför mål. Sandra kom ut bra alla gånger och stressade deras spelare. I andra halvlek sätter Vellinge hög press direkt och vi är inte alls med. Efterhand kommer vi in i matchen igen och flyttar högre upp i banan. När det är kanske 20 minuter kvar, så bryter Jessica ett dåligt uppspel och får ett friläge. Hon sätter kyligt 2-0 och sedan har vi kontroll. En härlig kämparinsats i värmen! Gött med tre nya poäng! Malva hade avslutning på Knytte på söndagen och var för första gången själv. Kvällen avslutades med en tur till Arrie. Ett dopp och lek på hinderbanan. En härlig kväll!
 
  
Nästa vecka började med sommarfest på förskolan. Fina sånger som barnen hade valt själva. Några sommarsånger, MFF-låten och Vi älskar snö. Alla barn som började skolan fick sedan en ros och Malva var så nöjd med sin. På tisdagen var jag och barnen i Klagshamn innan förskolan och jobb började. På onsdagen var det dags för Rädda barnen loppet. Barnen var så laddade. Först uppvärmning och sedan skulle de minsta starta. Vide sprang i grupp nummer två och skulle springa 200 meter. Han har sådan tävlingsinstinkt och höll nästan på att missa att vända. Han var så nöjd att komma först. Malva sprang en stund senare och skulle springa runt kyrkan ca 600 meter. Barnen satte av i full fart, men det blev jobbigt att hålla den farten. Malva kämpade på bra och var nöjd med sin medalj. På eftermiddagen åkte vi till Klagshamn med Astrids familj och åt mat hemma hos oss efteråt. På fredagen åkte jag till Örebro och dömde KIF Örebro - AIK. En riktigt varm kvällsmatch, där Örebro vann med 4-1. Efter lite problem med sena tåg, så kom jag ändå med nattåtet hem. På lördagen träffade vi Anneli, Oskar och Meja på Ribban. Mikael och Annica kom också dit. Det blev först bad och fika. Sedan hjälpte barnen till att städa stranden och fick biljetter till en hoppborg, ansiktsmålning, vattenflaska och korv med bröd på köpet. Bra att behöva jobba till sig saker! Senare på eftermiddagen åkte vi och Jimmy till Sandby och blev bjudna på mat. På söndagen var Malva på Ryans kalas. Pirattema! Vide ville också klä ut sig!
  
 
Veckan därefter blev det mycket fotboll. På tisdagen mötte vi Janstorps AIF med u-laget. Min första 9-manna match. Den kändes jämn från början, men de gjorde några mål och drog ifrån. Jag gjorde två mål, men de fortsatte att göra mål och vann till slut med 7-2. Malva hade avslutning på sin fotboll på torsdagen och mötte både mammorna och papporna i två jämna matcher. På lördagen dömde jag en herrjuniormatch, BK Flagg - Högaborgs BK. Hemmalaget vann med 4-1. På söndagen mötte vi Sjöbo IF. De leder serien och har några imponerande segrar. Vi höll emot bra och pressade stundtals Sjöbo. I andra halvlek stod det ett tag lika, men tyvärr tappar vi i slutet och siffrorna rinner ifrån till 3-7.
 
 
Veckan efter började Malvas sommarsimskola. Det blev några jobbiga morgnar för mig, då jag jobbade natt den veckan. Min och barnens sista vecka innan ett långt sommarlov. Malva skulle simma i den djupa bassängen och var så nöjd med det. Hon duschade och bytte om själv och hon kände sig så stor, fast hon var minst i gruppen.
På onsdagen spelade jag match med u-laget i Gårdstånga. Vi mötte IFK Trelleborg. I första halvleken hade vi medvind och ledde med 4-0. Jag gjorde två mål, Liv ett på straff och Angelica ett. I andra halvlek pressade Trelleborg oss och gick ikapp och förbi. My kvitterade sedan på en hörna, innan de gjorde två mål till och vann med 7-5. På torsdagen var jag i Falkenberg och dömde Elitettan. IF Böljan - Lidköpings FK. Bortalaget var starkast och vann med 4-0. Det kom en del regn och åska i början av andra halvlek, men det slutade efter en stund. Midsommarafton firade vi i Skateholm. Dans, lekar, god mat och mycket skratt. En trevlig eftermiddag och kväll, innan jag skulle iväg på nattjobb.
 
 
Vår första lediga vecka började tidigt med sommarsimskola. Malva imponerade och tog hur många märken som helst. Vi var efter simskolan och badade nästan varje dag. Falsterbo, Klagshamn och Kämpinge. Barnen hann också med att leka på en rolig lekplats i Höllviken. På torsdagen hade vi med oss bullar till Marina, Jennifer och William och hade en dag med poolbad. På kvällen var barnen med mig och hjälpte till att förbereda inför loppmarknaden i Harlösa. Mikael och Annica kom och åt grillat hos oss på fredagen. Det blev en hel del hopp på studsmattan.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0