Vår

I februari har det varit fint väder och det har blivit riktigt vår. Vintergäck, snödroppar och krokus har börjat blomma. Jag tränade på bra i början av februari. Fotboll och löpning. Jag var fjärdedomare i Svenska cupen i Malmöderbyt. Rosengård vann med 3-0 mot LB07. Malva hade hemma Kokos en vecka och vi hittade på mycket kul med honom. Det är en tvättbjörn de har i klassen.
 
På sportlovet hade jag och barnen stora planer. Tyvärr ändrades dem en del, då jag blev riktigt dålig. Det började med att jag började frysa och fick ont i kroppen sista natten på jobbet. Jag sov sedan hela söndag dag och natt. På måndag morgon var jag inte alls sugen på att gå upp ochge barnen frukost. De kunde absolut inte fixa själv. Mamma och pappa kom sedan och hämtade barnen. De var på lekplats och sov över. På tisdagen var de på terrariet i Folkets park. Det var populärt. Jag mådde sedan lite bättre och på kvällen var vi på friåkning i ishallen. Både Malva och Vide var duktiga på att åka. Vide har haft svårt att lyda på Jimmys träningar, men här åkte han på hela tiden.
 
På onsdagen provade barnen på friidrott. Längdhopp, 60 meter, kula och höjd. De gillade det. Efteråt var vi på Hylliesportcenter och där provade de på dance gymnastics, parkour och hopprep. Malva gillade hopprepet mycket. På torsdagen var den dags för brottning. Vide skrattade högt när han brottade ner tränaren. Vi fick sedan snabba oss hem för att skid-vm började. På fredagen var jag fortfarande inte helt bra, men vi var på Hylliebadet i flera timmar. Att testa på att vara sjöjungfru var en populärt hos både Malva och Vide.
 
På lördagen var jag på Rosengård och gick AD till Culum. Balkan mötte IFK Malmö en strålande vårdag. Bortalaget vann ganska stort. På söndagen var vi och gick 3 km i bokskogen. Riktigt härligt! Det dröjer inte länge förrän det kommer vitsippor!
 
Den här veckan var jag på fotbollsträning i måndags. Jag tog inte i max, för jag var fortfarande inte helt bra. På tisdagen var det parkour, skridskor och domarmöte för tjejerna i Malmö/Lund. I onsdags var vi på badet. Jag simmade, men bara 750 meter. I torsdags var det riktigt härligt väder. Vide hade med sig Theodor hem och vi var ute på eftermiddagen. Jag och Malva åkte inlines och Vide skateboard. I fredags var jag på crossfiten och det kändes bra i kroppen. Igår fortsatte jag att träna. Jag och Malva joggade till utegymmet och körde lite övningar och sprinter. Heja oss!
 

Elitkursutbildning

Veckan efter skidresan jobbade jag dag. Jag var ute och sprang på måndagen och fick lite känning i lårets framsida. Barnen hade sina aktiviteter. Malva började på parkour på tisdagen och verkar gilla det. Jag försöker hinna simma 1 km under tiden barnen har simskola på onsdagarna. Det brukar gå på strax under 30 min.
 
På fredagen tog jag tidigt bussen in till Malmö. Jag skulle på Elitkursutbildning i Jönköping och vi skulle åka halv sju med minibuss från Malmö. Resan gick bra, även om det inte var så bra väglag eftersom det snöade nästan hela vägen. Nästan direkt var det dags för regelprov. Väldigt kluriga frågor, men jag lyckades få 13 rätt. Det är nog bara tredje gången jag får alla rätt. Sedan var det fotografering och därefter gick jag för att värma upp. Mitt högerlår kändes inte hundra, men jag klarade sprinterna med några hundradelar. Får träna mer sprintträning! De 44 långa löpningarna kändes bra. Efteråt var det gott med lunch! Vi hade sedan kursöppning och på kvällen gick vi och lade oss ganska tidigt. Jag var helt slut efter att ha stigit upp tidigt hela veckan.
 
På lördagen hade vi föreläsningar. I år var det fokus på att besluten skulle bli rätt. Vi hade föreläsning i stor sal, liten och grupparbeten. På eftermiddagen hade vi fysträning och teori om fys. Väldigt givande! På kvällen blev vi i Elitettaninvalda i SEDD  (Sveriges Elit Dam Domare). Vi hade lekar och tävlingar, där mitt lag till slut vann efter en minnesutmaning. Själv var jag inte orsaken till att vi fick så många rätt i musiktävlingarna.
 
På söndagen hade vi coachens timme och tittade på lite videoklipp. Innan vi åkte hem så åt vi lunch. Alltid god mat på utbildningarna!
 

RSS 2.0