Framme i Indien

Efter fyra timmar pa X2000 och en halvtimme till Arlanda, blev det nagra timmars vantan pa Arlanda. Inte sa mycket att gora mitt i natten och kallt var det ocksa. Tur att man visste vad som vantade. Planet gick vid 6 och efter fyra timmar landade vi i Baku i Azerbadjan. Dar var det snokaos. Roligt att titta vilket problem arbetarna hade for att fa fram trappan for att tanka planet. Inget var plogat och det sag inte ut som de var sa vana med sno. Det blev riktigt kallt pa planet for de hade dorrarna oppna. Tur att man hade filt. Efter en timme pa marken lyfte vi. Efter 4,5 timme landade vi i Goa. Har var det desto varmare, men inte alls for varmt. Passkontrollen gick snabbt och sen hittade vi en taxi till Baga, dar vi fatt hotell.

Man sag inte sa mycket pa vagen, efter som de var morkt. Har ar vanstertrafik och de kor som galningar. Vi hamnade pa ett ganska enkelt hotell. Valdigt nara stranden. Vi tog en svang ner pa stranden och forrutom en del hundar var det ganska tomt. Vi var sen ganska trotta och gick och lade oss vid tolv. Vi ar 4,5 timmar fore har.

I morse at vi frukost pa stranden. Omelett, frukt, rostat brod, cornflakes. Inte sa mycket att valja pa men helt ok. Sen var vi och kande pa vattnet. Kanske 27 grader sa det ska bli skont att ta ett dopp snart. Vi har precis en runda langs huvudgatan och nu sitter vi har. Allt ar billigt, men det galler att pruta! Manga har bra saker och salja och alla vill prata med en. Vi ar riktigt poppis!;)

Hoppas alla har det bra dar hemma!

Kommentarer
Postat av: Linafina

Åh, låter väldans gött! Var bara försiktig med vad du äter, har hört att det är lätt att bli magsjuk i Indien... Vill ju inte att du ska missa någon uppbyggnadsträning när du kommer tillbaka! :-)

Ha det toppen! /Lina

2008-01-10 @ 09:57:54
Postat av: Olinda

Det verkar som ni har det härligt där.Är absolut inte avundsjuk,jag lovar:-)....Bada och sola för mig med,för här hemma är det bara grått o trist.

Ha d göt!
Kram olinda

2008-01-12 @ 01:14:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0