Rolig helg igen!

I fredags var jag bara hemma hos mina föräldrar och åt grillat med dem och deras grannar. Väldigt gott och det blev film sen på kvällen.

I lördags blev det först jobb och hann nästan sluta i tid. På kvällen var Katrin och Cäl här. Jag bjöd på kyckling, ris, sallad och bröd. Alltid trevligt med besök och vi har aldrig tråkigt tillsammans. Synd bara att Emma inte kunde komma. Vi hade egentligen tänkt att gå ut, men vi blev trötta så det blev aldrig något.

Kanske var det alla flaggorna som gjorde de andra trötta!

Idag har jag, Anneli, Tozz, Ida, Sara och Anna varit uppe i Turning Torso. Sofie hade skrivit upp mig på en gratislista hos The Studio. Make up, hårstyling och fotografering. Allt gratis, men ville man ha bilderna fick man betala. Kul att vara uppe i Turning Torso, även om vi bara var på 12:e våningen, så såg man långt. Först satt vi och väntade och det var riktigt varmt. Sen var det min tur att börja. De var skickliga och det gick riktigt snabbt. Jag fick riktigt mycket smink, men de sa att en stor del försvann av blixten och det stämde faktiskt. När alla var fina och klara var det dags för fotograferingen. Det som kändes jobbigast. Att stå och göra en massa poser när alla andra stod och tittade. Jag fick den stora äran att börja. Med en Carolafläkt och en kamera nästan ända upp i ansiktet, kunde man inte annat än skratta. Sen skulle man dessutom stå och ha armarna på alla möjliga och för mig onaturliga sätt. Efter andra och tredje klädombyten, började man nästan känna sig som en van modell. Det blev inte lika många omtagningar, även om vissa ställningar fortfarande kändes väldigt konstiga. Anneli, Sara och Ida fick äran att posa i soffan och på golvet. Sen kom det roligaste, när vi skulle kolla på alla bilder. Som tur var hade de redan plockat bort alla "dåliga" bilder, men det fanns en hel del roliga kvar. Jag skrattade så att tårarna rann. Vissa var bara för roliga och det syntes att man inte var bekväm med alla ställningar.
 
Tozz och jag posar framför kameran i trappan och sen kommer Tozz inte ut ur Torson...

En rolig och för mig annorlunda grej! Jag hade inte tänkt köpa några bilder, men det blev ändå två. Tror inte jag kommer göra det så många gånger till, så även om de kostade en del var det nog värt det. Jag och Anneli kunde köpa tillsammans, så på det sättet blev det familjerabatt!:)
 
Jag och väggen....

Jag med Carolafläkt!

Min söta syster i soffan!

När vi var klara, tog jag, Tozz och Ida trapporna. Först tänkte vi gå uppåt, men kom bara en våning till sen var det stopp. Det blev en sväng i Västra Hamnen och Skateparken, innan Tozz tog tåget hem. Jag och Ida åkte till Möllan och åt på Sultan Palace. Jättegod buffé och sedan var man proppmätt!

Kommentarer
Postat av: Tobbe & Mange

ni blev riktigt snygga på bilderna! ta med oss nästa gång!!

2008-07-21 @ 03:01:13
Postat av: Helena

Det ska jag absolut göra!

2008-07-21 @ 18:37:38
Postat av: Linafina

Wow, vilka snyggingar!! :-)

2008-07-21 @ 22:54:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0