Rolig helg!

I fredags åkte jag upp till Ida i Kristianstad. Vi gjorde god indisk mat och kollade på 28 dagar senare. Bra film och lite lagom småäcklig.

På morgonen på lördagen tog jag bussen till Hörby och kollade när Sandby vann hela cupen. De spelade inte jättebra de första matcherna, men vann ändå båda med 3-0. Först mot Stehag och sen mot ett av Borgeby-lagen. Matchen mot Borgeby avbröts en halvtimme på grund av ett åskoväder som drog förbi. I semin blev det Borgeby igen och det var väldigt jämnt. Om Borgeby hade varit effektiva på de chanserna de hade, hade de nog tagit ledningen. Med bara några få minuter kvar av matchen gjorde Sandby mål och i slutet även 2-0. I finalen var det inget snack om vem som skulle vinna. Stehag utan avbytare orkade inte och det blev 7-0 till slut. Olle och Ica gjorde flest mål i turneringen och Olle blev även utsedd till bästa spelare! Synd att vi inte var med och spelade, man blir sjukt sugen av att titta. Det hade varit roligare med fler lag och lite tuffare matcher!
 


Efter cupen följde jag, Ida, Bumbi, Iza och Hanna direkt med Tozz hem. Tozz skulle ha poolparty på kvällen. Först blev det bad, med en massa roliga hopp. Vi började kvällen med att grilla. Iza och Hannas kompisar, Johan, Anton och Jesper dök upp innan maten och under tiden vi grillade dök även Mange, Tobbe, Riset, Sjövall och Mackan upp. Det blev en rolig kväll med bad, fotboll och en massa singstar. De unga mot de gamla, men Iza ville väldigt gärna ha med mig i sitt lag. Förstår det, för vi äldre vann till slut med 10-8. Det blev en hel del smällar under matchen och några lär känna av det idag. Mange var värst som blödde överallt, fast där var mycket självförvållat. Leker man i rosenbuskarna och med uppblåsbara flygplan får man skylla sig själv...;) Under resten av kvällen visade de flesta sina talanger eller brister i singstar!
 


Idag blev det beachfotboll med Jens, Mange, Riset och Tobbe på eftermiddagen. Jättehärligt väder och skönt att röra sig lite! Nu har jag precis varit på Fellini med familjen och ätit gott. Det blev pizza för mig och glass till efterrätt! Jag fick jättefina presenter av mina syskon och pengar av mamma och pappa. Imorgon åker min bror en vecka till Cypern och jag hade gärna följt med! Hade varit skönt med semester! 
 


Kommentarer
Postat av: Tobbe

Helenaaaaaa! Skicka bilderna från Kärrstorp till mig!! Pleeeze!



[email protected] på MSN! Adda, snälla! haha!

2008-07-19 @ 19:34:40
URL: http://csick.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0