Resultat

Stattena var det enda av skånelagen som vann i ettan. Husie, Sjöbo och Vittsjö har hittills inte tagit en enda poäng.

Södra Sandby vann enkelt mot Veberöd med 5-1. Enligt rapporter borde siffrorna varit mycket större. Veberöd kommer få det mycket tufft att klara sig kvar. Nästa vecka möter Sandby Helsingborg och jag tror det är den nykomlingen som kommer klara sig bäst, så vi får se hur det går där.

LdB fortsätter att göra 6 mål per match. Böljan lyckades göra fler än motståndarna hittills har gjort, men det slutade med en säker 6-3 vinst till Malmö. Derome slog överraskande Halmia med 1-0. Falkenberg slog förra årets segrare, Norvalla, med 1-0 och har inlett starkt. Helsingborg visade sig vara starkast i nykomlingsmötet i botten. 2-0 mot Skurup.

Efter tredje omgången leder vi faktiskt serien, men det är väldigt jämnt. Hela 6 lag har sex poäng. Känns som alla kan ta poäng av alla. Vången är det laget som har inlett svagast och spelade "bara" 1-1 mot Sjöbotjejerna i helgen. Hammenhög vann med 2-0 mot Skillinge. LB07 slog Husie med 4-1, efter att det varit lika efter första halvleken.

I norra trean är det betydligt ojämnare. Häljarp förlorade med hela 16-1 mot Eskilsminne idag. De mötte säkert ett riktigt bra och taggat lag, men det är jobbigt när det rinner ifrån. Kan inte komma ihåg något lag som har vunnit med så stora siffror i trean. Häljarp kommer få en mycket tuff säsong. 0-10 förra helgen mot Wä. De tre bästa lagen Eskilsminne, Wä och Råå känns som de kommer dra ifrån och det kommer bli en tuff kamp om seriesegern.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0