Smidighetsträning i Dalby

Så var det då dags för säsongen att dra i gång. Smidighetsträning i brottningslokalen i Dalby. 28 personer dök upp. Kul med mycket folk. Två som provtränade. Jenny var tillbaka efter sin mammaledighet. Även Elle dök upp och jag hoppas att det bara var ett litet uppehåll hon har tagit. Efter lite snack, drog träningen i gång. En del övningar man kände igen, armhävningar, situps, upphopp, utfallssteg mm. Mycket nya övningar och övningar som kändes omöjliga att göra, men man kanske lyckas göra några av dem efter 10 veckors träning. Kullerbyttor framlänges och baklänges, så att hela lokalen snurrade. Mycker krypande över och under, krälande och ålande framåt och bakåt. I slutet av träningen var musklerna inte så starka längre. Speciellt inte mina, som inte är vana att ta i. Rolig träning och det känns som det behövs att få lite styrka/smidighet. Får se om lika många dyker upp nästa gång, men det får vi hoppas på!

Igår kändes det inte som jag skulle kunna komma upp ur sängen, men idag känns det mycket bättre än väntat. Även om jag känner att jag gjorde något igår, som jag inte brukar göra. Nu ska jag ladda för jobb i natt. Imorgon blir det middag hos Ida på kvällen. Hade varit kul att kolla, när det andra laget spelar slutspel i Köpingebro. Men om jag ska orka spela själv på söndag, måste jag sova...

Kommentarer
Postat av: Jenny

"idag känns det mycket bättre än väntat..."

fy för vilket hån hille - här känns det precis så illa som förväntat. denna kroppen skriker. har ont från översta nackmusklerna ner till vaderna och ut i armarna... härligt!!

2009-01-16 @ 16:55:06
URL: http://jennysbebis.blogg.se/
Postat av: Emma

Jag säger precis som jenny, jag kan knappt gå. Var uberlycklig att inte lägga plattor eller beskära idag faktiskt! Men du är ju som du är Hille :)

2009-01-16 @ 18:59:38
Postat av: Helena

Så klena ni är...;)Fast jag kan erkänna att jag har fått lite mer träningsvärk, efter att jag skrev inlägget.

2009-01-17 @ 13:55:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0