Mycket nytt

Jag har haft väldigt mycket att göra och det är anledningen till att jag inte varit så bra på att blogga. Det kommer nog bli mer under vissa perioder och mindre under andra, eftersom jag jobbar väldigt mycket de veckorna jag jobbar.

Jag jobbar min första vecka själv på jobbet och det är mycket att tänka på, men det går riktigt bra! Efter Coops val av Arla förra veckan, så är det mycket som händer på jobbet. Ni kan hjälpa oss, genom att köpa våra produkter!
 


I måndags hoppade jag in på eftermiddagen/kvällen, så det blev ingen träning.

Igår kompenserade jag det genom att inviga mina "nya" joggingskor. De är flera år gamla, men jag har inte tagit ut dem ur lådan innan. Det blev en liten runda, innan Anneli kom på besök. Hon är tillbaka i Skåne igen, efter sina studier i Berlin. Vi gjorde tonfiskgryta och bakade kladdkaka. Jättegott! Vi kollade på Mästarnas mästare. Kul att hon är tillbaka igen!

Igår kväll invigde jag mina inlines för året och idag åkte jag från jobbet till bussen. Vägen var riktigt bra, vilket förvånade mig. Jag trodde det skulle vara en massa grus. Så i fortsättningen kommer det bli massor av inlines, så länge vädret tillåter det.:)

Nu är det snart dags för träning. På konstgräset i Dalby!:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0