Ute ur DM

Vi gör en riktigt bra match mot Eskilsminne idag. Med 6 spelare borta från startelvan i lördags, kändes det som det kunde bli riktigt tufft. Tyvärr bjuder vi dem på första målet, men sen spelar vi bra. Erika gör en grym debut och ett snyggt volleymål. Elin skadar ljumsken i slutet av första och sen hade vi inga avbytare under resten av matchen. 1-1 i paus. Alla jobbar verkligen för varandra och det såg tusen gånger bättre ut än mot Köpingebro. I andra halvlek gör Eskilsminne två mål och vinner med 3-1. Själv spelade jag innermittfältare under hela matchen. Tror knappt det har hänt innan. Kändes lite förvirrat och stundtals var jag ganska offensiv. Emma-målvakt var tillbaka. Skönt! Målen kunde hon inte göra något åt. My gjorde en riktigt bra match som mittback. Tror det måste ha varit hennes bästa match för Hardeberga. Trots förlusten var det roligt att spela idag!