Harlösa IF - HBK

Träningsmatch inför serien som börjar på fredag. Harlösa som spelar i division 4 stod för motståndet. De hade förstärkt sitt lag med deras herrlagsmålvakt. Vi ställde upp med Emma - Elle, Lina, Emma, Jessan - Kajsa, Olinda, Pilan, Stina - Helen, jag. Elin, My, Malin E och Sofie I började på bänken.

Vi sätter full fart direkt. Bra rörelse och passningar. Pilan kommer tidigt igenom, men målvakten räddar skottet. Nästa jättechans har Olinda, när hon från nära håll försöker sätta bollen vid bortre stolpen. Målvakten sträcker ut och räddar precis skottet. Hade en tjej stått, så hade den gått in. Returen är Helen nära att få in. Elle har mycket boll ute på sin högerkant. Kajsa får springa mycket ute på sin kant och får även många bollar att jobba på. Vi spelar riktigt bra fram till straffområdet, men deras backlinje håller ihop bra och vi har svårt att skapa riktigt bra chanser. Stina är ofta fri ute på sin kant och får några fina krossbollar att jobba på. Själv har jag ett skott utifrån som tar i ribban. Emma och vår backlinje har inte så mycket att göra i försvarsspelet, men det gäller att de är på tå vid Harlösas kontringar. På ett skott fick Emma sträcka ut ordentligt för att tippa till hörna. Vi har en del hörnor, men de flesta blir aldrig farliga. Precis i slutet räddar deras målvakt bollen på mållinjen. Frågan var om den var inne eller inte, men det var omöjligt för domaren att se. 0-0 står sig halvleken ut.

I andra halvlek gör vi några byten. My kommer in som mittback, Elin som högerback och Malin E som innermittfältare. Lina går ut på vänsterkanten, Elle upp i anfallet och Helen ner som mittfältare. Elin har mycket boll ute på sin högerkant och har många fina framspelningar. My är tuff och går fram och bryter många bollar. Malin gör riktigt bra ifrån sig på mitten. Jag tycker hon gör sin bästa match, sen hon kommit tillbaka. Vi fortsätter att spela bra. Elle är nära att få ett friläge, men målvakten kommer ut och bryter. Helen är på väg igenom, när målvakten kommer tufft ut och bryter. Bollen hamnar fritt, men vi lyckas inte få in den. Stina har ett långskott, som är på bäg mot bortre krysset, men målvakten hoppar och tar säkert hand om bollen. Jag har ett skott i ribban och kommer ganska fri efter en fin boll av Sofie. Sofie som kom in en bit in i halvleken. Hon har kommit tillbaka bra efter sitt uppehåll. Hon vågar trycka till, snackar och får flera bra bollar. Ju längre matchen går, ju tröttare känns Harlösa. Samtidigt känns det som vi slappnar av i vårt försvarsspel och Harlösa kontrar farligt flera gånger i slutet. I ett läge är My tvungen att stoppa deras anfallare ojust, då hon annars hade kommit helt fri. Domaren blåser frispark, men glömmer nog att hon borde ha fått rött kort. Emma är säker och räddar lätt de bollarna som kommer på henne.

Matchen slutar 0-0. Riktigt bra jobb av alla! Harlösa ger oss en bra match. De försöker spela sitt spel och trycker till i närkamperna. Vi var nöjda med vårt spel, men Harlösa var säkert mest nöjda med resultatet. Fortsätter vi träna, så ser det bra ut inför hösten. På fredag väntar Köpingebro och det ska mycket till om de ska ha en lika bra målvakt som Harlösa!

Kommentarer
Postat av: My

Ja, sån tur att domaren glömde bort det röda. Tur det inte va seriematch iaf ;)

2010-08-04 @ 08:56:32
URL: http://myssel.blogg.se/
Postat av: Emma

Hille du har nog skrivit lite fel :)

Jag sträckte inte ut så bollen gick till hörna? För dem fick inte en ända hörna väl? :)

2010-08-04 @ 09:17:28
URL: http://910525.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0