Helsingborgs DFF - IFK Värnamo

En match med sen start. 19.30 en fredag. Helsingborg ligger sist i serien, men är farmarlag till Stattena och man vet aldrig vad sådana lag kommer med för folk. I Helsingborg vräkte regnet ner, men lagom till match så slutade det och sen kom det bara lite smått under matchen. Fredrik och Ivan var AD. Matchen börjar ganska jämnt, men efterhand tar Helsingborg över. Värnamo sticker emellan med farliga kontringar. I slutet av halvleken är Helsingborgs tryck hårt och i sista minuten nickar de in 1-0. I andra halvlek är spelet lite jämnare. Värnamo har några riktigt bra chanser att kvittera, men tar inte chansen till det. Istället rinner resultatet ifrån till hela 4-0 till hemmalaget. Några enkla mål i slutet, men sett till hela matchen var det rättvist. Kul match att döma! Kanske min sista match som HD för i år. Får se om det blir något återbud eller kval. Stjärna spelade i HDFF. Hennes första match efter knäskadan. Kul att se henne på plan!