Riktigt rolig träning!

Träningen började med ett riktigt bra snack om helgen och avslutningen på säsongen. Lamporna behövdes sättas på redan från början för första gången. Vi började med att jogga som uppvärmning. Sedan blev det snabba fötter. Baklänges och framlänges runt koner. Sen trixade vi en liten stund. Jag hann med 76 som bäst. Elle var nära att slå sitt rekord på 24, men vid 23 blev hon störd. Bättre lycka nästa gång!

Vi hade sen en mot en, där det gällde att slå ut de andras bollar (Herre på täppan). Själv lyckades jag inte så bra i första omgången och fick bollen bortsparkad när det var fyra eller tre kvar. Det var väldigt jämnt mellan Lina och Elle, men jag tror Elles boll rullade ut först innan Elles rensning av Linas boll passerade linjen. Nästa runda gick bättre och jag och Malin S möttes i en match. Jag var nära att släppa in bollen, men lyckades kontra och avgöra. Även nästa runda blev det final och nu mötte jag Sofie. Precis likadant avgörande. Sofie lyckas nästan komma förbi mig, men jag avgör i en kontring. Sista rundan blir det final mellan mig och Lina. Lina lyckas med en tunnel och ska avgöra, men jag lyckas trilla över henne och stoppa anfallet. Hoppas mitt knä i hennes käke inte skadade för mycket. Borde nog ha blivit målchansutvisning på mig!;)´

Vi körde två stafetter, en utan boll och en med. Den med boll skulle man driva mellan konerna på ena hållet och backa med sulan tillbaka. Mitt lag förlorade stort första rundan, men vann knappt i andra. Resten av träningen blev det spel som avbröts med styrka eller löpning. Jägarstolen gillar jag. Att ligga på rygg och lyfta benen är nog min hatövning. Lina var tydlig med att hon inte gillade någon. Jägarstolen låg överst på hennes hatlista och när den andra kom så visade det sig att den hatade hon ännu mer. Sedan blev det löpningar 15 gånger fram och tillbaka i straffområdet. Två gånger. Jag lyckades till och med slå Pilan och då måste man springa snabbt!:) Spelet tyckte jag vi lyckades riktigt bra med i gula laget. Mitt lag hade Camilla i mål som skötte sig bra. Lina och Emma som backar och jag, Sofie och Olinda framför. Vi hade bra passningar och löpningar, men borde vara mer effektiva när vi väl får målchanser och sen hemjobbet borde sitta i ryggmärgen. Träningen avslutades med 1-10-10-1 med armhävningar, sit-ups och upphopp. Det lät väldigt jobbigt, men jag slapp eftersom jag var tvungen att snabba mig till jobbet. Ska ta igen det med ett pass Cirkelfys på Friskis senare idag.

Roligaste träningen på länge! Mycket spel och boll varvat med löpningar och styrka. Bra tempo och stämning! På torsdag är det först möte och sen en lugnare träning, men förhoppningsvis lika rolig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0