BK Olympic - HBK

Regnandet i veckan hade gjort att det hotades om grus. Hur det gick med det vet jag inte. Vi var fortfarande några borta, men de som var på plats gjorde en riktigt bra insats och tog med sig en poäng hem. Här är ett referat skrivet av Sandra:

Bra kämparglöd!

Det kändes som att alla var taggade för dagens match! Efter claudios "peptalk" i omklädningsrummet om att vi inte skulle bli arga om de snackade illa om vår familj, kändes det som om stämningen i laget var på topp! Vi går ut på planen och börjar matchen med att mest inte göra någonting och släppa in 1-0 efter bara några minuter. Men vi jobbar oss in i matchen även om det känns som att Olympic har spelet under mesta delen av första halvlek. Vi har inte många chanser men kämpar på bra som ett lag och stöttar varandra. Josse får det hett i målet och gör ett flertal suveräna räddningar. 1-0 i halvtid och efter lite vila hittar vi tillbaka till vårt spel. Det dröjer inte allt för länge in i andra halvlek förrän vår snygga innermittfältare Malin snyggt skjuter in 1-1 under deras målvakt. Vi fortsätter kämpa och har nu fått upp Annika (alias Zlatan) på topp och lyckas få till ett par riktigt vassa målchanser då radar paret Annika och Sofie får härja fritt där uppe. Tyvärr missar vi något hemmet och de lyckas istället göra 2-1. Men inte ger vi upp, utan istället tar alla fram sina sista krafter och ger järnet så att bollen tillslut hamnar på fötterna på Sofie L som snyggt spelar fram Annika och kvitteringen är fastställd! 2-2 slutar också matchen, detta efter att Josse fortsatt att briljera i målet och samtliga spelare tar sitt ansvar för varandra på planen! Jag är själv väldigt imponerad över Lirris insats, som jobbar som en häst på mitten samt Sofies kanonspel på topp och att hon orkar kämpa i 90 min. Inte att förglömma Stina som gör mer än sitt jobb på ytterbacken. Men beröm till alla idag, det var riktigt roligt att spela! Nya tag till helgen igen och dags för Råå borta!