Lugn söndag!

Igår gick vi en runda med vagnen på förmiddagen. Vid ett kom Petra. Malva sov mest. Vi tittade på Tour de Ski och åt fruktsallad med glass. Malva fick en söt body med någon av barbapappa-figurerna med knästrumpor till. Efter att hon hade kissat ner sig, så fick hon prova bodyn direkt.
 
 
Senare på eftermiddagen åkte vi ut till Jimmys mamma och Bosse. De bjöd på en god gryta med ris och sedan fick vi äppelkaka med russin och kolaglass. Malva skötte sig fint och var bara lite gnällig när hon skulle äta.
 

Crossfit och kusinerna på besök

I lördags var Jimmy på crossfit-tävling hela dagen. Han tävlade i ett lag med Emma, Iza och Marie. Jag och Malva gick dit för att heja och även Peter kom förbi en stund. Jag och Malva höll oss ute eller precis innanför dörren mest hela tiden, för det var mycket folk och hög ljudvolym inne i träningslokalen. Vi kollade på de två första grenarna, innan vi gick hem mitt på dagen. Jimmys lag lyckades komma 10:a av 20 lag, så det var bra kämpat av dem.
 
 
Celia och Johan kom förbi en stund på eftermiddagen och Malva fick en söt hund. Vid 18-tiden dök Jennifer, William, Marina och Bosse upp. Jennifer var så förtjust och ville hålla Malva hela tiden. De andra fick bara låna henne en liten stund. Malva fick söta kläder och ikväll får hon ha på sig klänningen. Jag och Jimmy fick en fin ljusstake med massa glitter och stjärnor som Jennifer hade gjort. Jennifer och William fick också julklappar av oss, som de verkade glada för. Vi beställde pizza på kvällen och Jimmy dök upp lagom till maten. Marina skulle jobba natt, så de stannade inte så länge. Vi får träffa kusinerna mer snart igen!
 
 

TV-kändis

I fredags åkte vi tidigt till Sandby. Jimmy skulle hjälpa till på Lundaspelen. Egentligen skulle jag och Jimmy ha varit där hela dagen, men det blev lite ändrade förutsättningar på julafton. Natten gick inte riktigt som vi planerade. Vår lilla dotter ville ingenting och skrek nästan hela tiden mellan 22-5. Så synd om henne och kanske lite synd om grannarna också. Vi var i alla fall väldigt trötta när vi skulle åka, medan hon äntligen sov gott. Anneli hann träffa Malva på morgonen, innan hon tog tåget tillbaka till Stockholm. Vi åt lite frukost/fika, innan Jimmy åkte ut till Lundaspelen i Revingehallen. Själv låg jag och vilade på förmiddagen, men hade svårt att somna. Malva sov och sov och sov. Vid elva var jag tvungen att väcka henne, för att hon skulle få mat igen. Vi gick sen en premiärtur med vagnen. Malva sov så sött och min mamma träffade en del folk som hon stolt visade upp sitt barnbarn för. Det blev fika när vi kom hem och även Jimmy dök upp. Det hade gått bra på cupen och han berättade att tv hade varit där och filmat. Malva hade fått ett paket av Pernilla. Det var en body med texten: If you think I'm cute you should see my mum. Perfekt! Den kommer hon få använda mycket, när hon växt i den!:) Vi åt julmat innan vi åkte hem på eftermiddagen. Det blev inte mycket gjort resten av dagen, men vi hann se Jimmy på tv på rapport. Emma såg ut att sköta sitt jobb och Jimmy satt och klappade sig på magen. Lite efter 20 gick vi och lade oss. Det blir tidiga kvällar för oss!
 

Premiärbad!

Idag har vi mest tagit det lugnt. På förmiddagen var Jimmy iväg på crossfiten och snackade ihop sig och tränade lite med sitt lag inför tävlingen på lördag. När han kom hem, så gick jag till triangeln. Jag tittade på en massa saker vi kan tänkas behöva, men köpte bara amningsbhar och hörselskydd till Malva. När jag kom hem igen efter två timmar, så var det helt lugnt. Men Jimmy avslöjade snabbt att det INTE hade varit det tidigare. Han hade försökt med allt, men ingenting var kul. Malva fick mat och sen sov hon hela eftermiddagen. Vi passade på att tvätta. Malva har kräkt på mycket och även bajsat ner både kläder och Jimmy. En egen tvättmaskin hade inte varit fel, men nu verkar det lugnt med tider under de närmaste dagarna. Vi bestämde sen för att Malva skulle få premiärbada. Det var med skräckblandad förtjusning. Först gallskrek hon, men sen såg hon ut att njuta av det. Hon blev förhoppningsvis lite renare och nu ligger hon och myser med sin pappa igen!
 

Äntligen hemma!

Annandag jul började med frukost. Sen gick vi för att träffa en ny läkare. Hon lyssnade på hjärtat länge och tyckte det lät bra. Sedan undersökte hon ljumskarna och kärlen där. Det såg bra ut. Hon lyssnade sen en gång till på hjärtat och tyckte då att hon hörde ett litet annorlunda ljud. Det bestämdes att vi skulle göra ett ekg, för säkerhets skull, men att vi inte skulle vara oroliga. Det hade känts bättre om de inte hört något konstigt, men eftersom de hade gjort det kändes det lika bra att de utförde lite extra tester. Vi fick gå tillbaka på rummet och vänta. Väntan blev lång, men vid tolv fick vi gå ner och göra ekg. Det var mindre kul att få alla klisterlapparna påsatta, men sen höll hon sig lugn. Kurvan var hur fin som helst och vi fick nu åka hem. Vi ska på återbesök om 1-2 veckor och lyssna på hjärtat igen. Innan vi åkte hem gjordes ett pku-test och jag fick lunch. Vi städade undan och packade ihop allt. Vår lilla tjej var duktig och åkte lugnt och fint hem i bilen. Vi var hemma lite efter 13.
 
 
Vi städade upp och vilade upp oss en stund. Senare på eftermiddagen kom min familj och Jimmys mamma och Bosse. Tjejerna låg och mös i sängen, medan den manliga delen samlades i vardagsrummet. Vi fick julklappar och presenter till lilltjejen. Allt väldigt användbart! Vi åt fika som gästerna hade med sig och det var mest fokus på den lilla. Alla turades om att hålla henne, men min pappa och Mikael sparar sig fortfarande. Till slut var det i alla fall mysigast att vara hos pappa Jimmy!
 
 
På kvällen kom Peter och Lasse och hälsade på. Vi fikade igen på resterna av fikan vi fått tidigare på eftermiddagen. Vi bestämde också att vår lilla tjej kommer att heta Malva!

Juldagen

Vi sov ganska bra under natten alla tre. Klockan 8 bjöds det på frukost och sen skulle läkaren komma och undersöka henne. Var allt bra, så kunde vi åka hem. Läkaren verkade ha fullt upp och det kanske inte är helt bemannat på röda dagar. Vid 12 kom hon. Hon undersökte vår lilla flicka. Allt var bra, förutom att hon hörde ett blåsljud på hjärtat. Det var ganska vanligt på nyfödda. I magen har barnet ett hål i hjärtat. Hålet kan ta olika lång tid att växa igen. Läkaren som kom senare under dagen skulle undersöka henne igen och då kanske vi kunde åka hem på kvällen.
 
Jimmys mormor fyllde 92 år och hade bjudit oss på Elysee kl 17. Jag stannade kvar på BB och Jimmy åkte hem kl 16. En manlig läkare kom och lyssnade på hennes hjärta. Tyvärr var blåsljuden kvar och hon fick stanna en natt till. Själv fick jag Janssons frestelse, medan de andra åt god restaurangmat. Tur att jag var så förkyld, för anjovissmaken gillar jag inte, men nu kände jag inte den. Strax innan nio kom Jimmy tillbaka och vi var samlade hela familjen igen. På natten lyckades hon för första gången suga på mitt vänstra bröst, men det högra är fortfarande favoriten.
 
Det är mysigast att sova med pappa!

Julafton

Det blev en väldigt annorlunda julafton. Vi fick först meddela Jimmys mamma och min familj att vi inte kunde komma. Det verkade ta en stund innan de förstod vad som hade hänt. Min mamma och Anneli bara skrek och det gick knappt att prata med dem. Alla verkade i alla fall gilla vår julklapp, men ingen hade tänkt på henne och inte fick hon några julklappar..;)
 
Vid tolv kom vi upp till familje-bb. Vi hade hört att de skulle stänga 1 nov, men det verkade väldigt oklart med det och till och med på förlossningen visste de inte om de hade öppet eller inte. Skönt att Jimmy kunde vara kvar på natten i alla fall. Jag fick först mat. Resten av eftermiddagen vilade vi upp oss och mös med vår lilla flicka. Vid 17 bjöds det på julmat. Lilltjejen ammade, men verkade bara gilla mitt högra bröst.
 
På kvällen kom min mamma, pappa, Anneli och Mikael på besök nere i foajen. De hade med sig en lussekrans och lite julklappar. Mamma och Anneli fick hålla henne och de var så nöjda. Vi gick sen upp till vårt rum och vilade resten av kvällen och natten. Jimmy sov med lilltjejen i sin säng i flera timmar. De var så söta!
 

Världens bästa julklapp!

Jag gick och lade mig för att vila redan vid sjutiden på söndag kväll. Det gick inte alls så bra. Magen värkte oftare och oftare och jag började tänka att det här går nog inte över. Vi var ju helt fullbokade på julafton och som det kändes nu skulle jag aldrig kunna komma dit. Jimmy gick också och lade sig och för mig kom värkarna oftare och oftare. Vid tolv kände jag att det inte gick mer, då värkarna kom var femte minut eller oftare. Jag ringde in till förlossningen. Barnmorskan ställde en massa frågor och tyckte jag skulle ta ett varmt bad och se om det hjälpte. Konstigt nog fick jag ingen värk, när jag pratade med henne utan precis när jag lagt på. Jag gjorde i alla fall som hon sa och lade mig i badet i över en timme. Det kändes lite skönare, men inte bra. När jag väl gick upp, gjorde det ondare och ondare igen och ibland kom värkarna varje minut. Jag ringde tillbaka och hon sa att vi fick komma in och se hur öppen jag var. Jimmy fixade med bilen och hjälpte mig att packa det sista. Väskan hade jag tagit fram och börjat packa tidigare under dagen.
 
Vid tretiden åkte vi in. Det var inte skönt att gå den lilla biten från bilen in till förlossningen. Väl på plats så mätte de först hjärtat på barnet i 20 minuter. Sedan skulle barnmorskan kolla hur öppen jag var. Det lät som det var ganska vanligt som förstagångsföderska att man inte var så mycket öppen och fick åka hem. Själv kände jag att det aldrig hade gått att åka hem och det visade sig att jag var öppen 8 cm (10 cm skulle det var för att barnet skulle komma ut). Väldigt bra gjort tyckte barnmorskan. Jag fick sätta på mig andra kläder och hon ställde lite frågor vad vi hade tänkt oss. Ganska snart fick jag börja med lustgas. Det kändes lite bättre, men skönt var det ju inte och jobbigare att andas djupa andetag. Jag låg och kollade på skärmen som visade när värkarna kom så jag snabbt kunde sätta lustgasen till munnen. Barnet hade lite hög puls, så de tog blodprov från huvudet för att se hur mycket laktat det hade i blodet. Det första läkaren sa var: Oj, så mycket hår! Tiden gick sen och det kändes som det inte hände så mycket. Jimmy hjälpte till att massera och jag fick även sterila kvaddlar i ländryggen. Det gjorde riktigt, riktigt ont och kändes som man blev stucken av en massa getingar. Som tur var gick det snabbt över och då kändes det lite bättre i ryggen. Vid sextiden byttes personalen ut och det lät som det närmade sig. Ändå ville de aldrig svara på min fråga, om det inte var klart snart. Barnet vred sig åt "fel" håll i slutet (huvudet bakåt istället för framåt eller tvärtom) och det lät som det var lite jobbigare och tog längre tid. Det kändes som att en sten som var alldeles för stor skulle pressas ut. Själv kände jag mig väldigt trött och hungrig och jag somnade nästan mellan värkarna. Jag är imponerad över att de som har väldigt långa förlossningar orkar, själv kändes det som fem timmar var alldeles för länge. I slutet sa de till mig att sluta använda lustgasen, för att kunna krysta bättre. Inte lätt att skippa den, men det gick till slut och plötsligt 8.13 flög barnet ut. Inte ens barnmorskan verkade beredd. En jättesöt liten flicka. 49 cm och 3170 g. Allt verkade bra med henne och Jimmy fick klippa navelsträngen. Barnmorskan kollade på moderkakan och tyckte den såg fin ut. Hon fick sen sy lite, men det var inte så farligt. Vi lämnades sen med vår nya familjemedlem och några nygjorda mackor. Jimmy satt och mös med henne.
 

Inte en aning om vad snart skulle komma!

Vattenjympan med Elle i torsdags gick bra! Härligt att kunna träna och känna sig lätt!
 
I fredags var jag först i Lund och köpte ett skötbord som jag hade hittat på blocket. Sedan var jag i Sandby och pappa klippte mig. Vi hann även med att fika och sen kom mamma hem från jobbet och jag stannade en stund till.
När Jimmy kom hem, så gick vi och lade oss en stund. Själv skulle jag hoppa in och jobba extra på natten, men mest var det för Jimmys skull, så han skulle orka se hela Hobbit. Peter dök upp vid halv åtta och vi cyklade in till stan. Filmen kändes inte som den var tre timmar. Inte min favoritfilm, men väldigt välgjord och spännande. Jimmy imponerade och var vaken hela bion. Två gånger misstänkte jag att han höll på att somna, men det var när han ryckte till för ett eldklot och något annat läskigt som kan rakt emot honom.
 
Jag sov halva lördagen efter nattens jobb. På eftermiddagen var vi på Mobilia och köpte näsdroppar till mig och presentkort på Stadium till Tobbe som fyllde år. Vi åkte ut till Hököpinge och grattade honom. Vid 17-tiden körde jag till Hyllie och hämtade min bror, som kom hem från Zürich. Vi åkte till Sandby och fick mat. Anneli kom senare på kvällen, men själv var jag så trött så att åkte hem vid åtta och somnade innan nio.
 
Mitt i natten vaknade jag och hade ont i magen. Tänkte inte så mycket mer på det, men hade lite svårt att sova. På söndag förmiddag cyklade jag och Jimmy till Gripens nya ställe. Jimmy körde ett crossfit-pass och jag räknade hans repetitioner. Jag kände lite värkar i magen, men inte alls så farligt. Vid halv tre träffade vi Beckis på Triangeln. När vi cyklade dit, hade det börjat snöa. Vi gick och letade matställe i snöovädret och till slut blev det Bright Bar & Grill. Själv var jag inte så hungrig och eftersom jag var så förkyld, så kände jag ändå inte smaken av något. Jag och Beckis åt en pastarätt och Jimmy slog till med förrätt, varmrätt, kaffe och efterrätt. Vi satt kvar och snackade lite och sen gick vi en runda inne på Triangeln. När vi skulle hem hade snöandet avtagit och det gick hyffsat att ta sig fram på cykeln. Jag kände mig trött och hade fått värkarna oftare och oftare. Vi hade egentligen tänkt hälsa på Jimmys pappa, men hoppade över det och det visade sig att han inte ens var i Sverige.

Effektiv

Att bara gå hemma och inte göra något känns onödigt. Igår hann jag med att dammsuga lägenheten och torka vasken. Jag var sen på Emporia för första gången. Väldigt mycket affärer. Hittade de sista julklapparna och handlade mat. På vägen hem köpte jag lite frukt och ägg på Möllan. Jill hade blivit sjuk, så hon och Linda kom inte på julbordet. Istället tog vi med oss Peter. Det var mycket folk på Ikea, men inte speciellt lång kö till maten. Ganska mycket att välja mellan och många goda saker. Vi träffade en hel del folk som vi kände, som också passade på att äta julbord. Vi handlade sen lite saker, bland annat en byrå till lillens saker. På vägen hem åkte vi via Gripens nya anläggning. Väldigt stort och snyggt! Tror Jimmy kommer att trivas där!:)
 
Idag ska jag slå in julklappar, handla lite mat, tvätta, göra paj och så blir det vattenjympa ikväll. Sista passet för i år och sen börjar det inte förrän 7 januari. Får se om jag kan gå då eller inte. Det blir mitt 30:e pass. Jag har varit en flitig vattenjympabesökare i höst!:)

Första lediga veckan

I måndags var jag uppe jättetidigt och fixade med julkort och lite annat på förmiddagen. Sen kände jag mig trött och sov tre timmar mitt på dagen. Skönt att kunna göra det också. På eftermiddagen träffade jag min nya domarcoach, Håkan. Han bor i Stockholm, men var nere med jobbet och passade på att träffa mig och Linda. Han verkade kunnig och det ska säkert fungera utmärkt. Får se när jag själv kommer igång och dömer igen. Det blev sen vattenjympa på kvällen. Samma julpass som jag var på förra veckan.
 
Igår var det fullt upp. På morgonen fixade jag äntligen lite julmys här hemma. Julgardiner, adventsljusstake och några tomtar. Bättre sent än aldrig. Medarbetarsamtal och julbord på jobbet på dagen. Mycket mat att välja mellan och det kändes i magen på vattenjympan på eftermiddagen. Idag blir det nytt julbord på Ikea. Får hoppas att inte alla andra ska dit också. På kvällen var vi på förlossningsföreläsning på sjukhuset. En del nya saker och mycket som var bra att veta.

Söndag

Jag sov som vanligt lite för lite efter mitt sista nattpass. Sen åkte jag via Sandby och till sista inneträningen för i år. Sandra hade skrivit på. Kul med en ny och vi hade nog behövt någon till. Det var bra tempo på träningen och alla kämpade på bra.
 
Efter träningen blev det glöggmys hos Lina i Löddeköpinge. Det bjöds på glögg, mackor med en massa pålägg, julgodis och peppelkaka. Kul att prova något nytt och Lina avslöjade att det var ett enkelt recept! Får kanske prova det här hemma, då Jimmy älskar pepparkakor och inte brukar ha något emot om det bjuds på äppelkaka. Det mest spännande av julklappsspelet. Alla hade med sig julklappar utom Elle som hade glömt. Sofie var snäll och lånade ut pengar, som hon kunde slå in, men sen visste ju alla vad det var i det paketet. Först delades julklapparna ut till alla och det blev inte någon som blev utan. Sedan började den spännande delen. Det skiftade väldigt mellan vem som hade flest och vilka klappar som var de mest populära. Tiden gick och gick. Alla kändes stressade, men tiden verkade aldrig ta slut. Till och med Lina verkade undra om klockan verkligen fungerade. Det var bara Pernilla som ett tag var helt utan, men till slut fick alla något. När väl paketen öppnades, så var det väl mer eller mindre användbara saker i. Känns som den största grejen är spänningen runt spelet! Alla verkade tycka det blev en lyckad kväll!
 
 

Fredag!

Igårkväll var vi i Bunkeflostrand och hälsade på. De hade julmys och fixade med julgranen och gjorde julgodis. Jennifer hade en kompis som skulle sova över och de klädde granen nästan helt själva. Det bjöds på kotletter med potatis. Vi tittade på julkalendern, spelade spel och Jimmy var som vanligt en klätterställning. Jimmy somnade sen snabbt och sött där hemma, medan jag cyklade till jobbet och jobbar mitt näst sista pass på över 10 månader.

Lucia

Lucia märkte jag inte mycket av. Såg inget luciatåg och Jimmy åt nästan upp alla lussekatterna, men sparade snällt en åt mig. På kvällen var det dags för vattenjympa igen. Samma julmusik som dagen innan, men i ett tuffare tempo. Nästa vecka blir det något pass vattenjympa, innan det tar jullov.
 
Jimmy har återigen haft rena julaftonen. Han har varit på Snö och Sjö och köpt lavinutrustning. Transeiver, sond och spade för några tusen kronor. Lite eller ganska onödigt tycker jag, men det kunde han inte förstå. Han har ju inte ens bokat någon skidresa än till den här skidsäsongen och på UCPA får han alltid låna. Vi prioriterar ju olika. Han kanske tror det ska gå någon lavin ute på parkeringen eller nåt.;) Synd bara att det inte är någon annan som äger sådan utrustning här, som kan rädda honom. Söt är han i alla fall och det är ju bra att tänka säkert!

Sista gången!?

Igår var jag på årets sista vattenjympa för gravida. Det är väl tveksamt om jag kommer kunna gå fler gånger. Det börjar ju igen till våren, men det är väl först en bit in i januari. Vi var bara fyra stycken när passet startade och ändå hade det varit fullbokat. Lite senare dök en till upp, men det var fortfarande väldigt gott om plats i bassängen. Det var ganska högt tempo på passet och bara jullåtar, för att vi skulle komma i lite julstämning.

Tjejtisdag

Igår var jag på vattenjympa när jag vaknade. Vi var inte många på passet. Det är väl snön som håller folket borta. Efter träningen körde jag ut till Sofie i Oxie. Maria och Sofie hade fullt upp med sina barn, så jag fick fortsätta med maten. Celia kom och hjälpte mig. Jag skivade lök, så att tårarna rann. Det blev fisk i ugn med potatis. Efterhand dök de andra upp och vi blev till slut nio stycken. Så många har vi nog aldrig varit, när jag har varit med. Kul! Mycket barnsnack även här och en del kräk, bajs och skrik som kanske är lite avskräckande. Nästa tjejkväll kanske lillen kommit och får vara med på...

Jimmys mormor och vattenjympa

Efter barnmorskan hälsade vi på Jimmys mormor. Hon var uppe och verkade ganska pigg. Jimmy köpte lite mat, som vi åt och sen fikade vi. Alltid lika trevligt att hälsa på och hon verkar alltid så glad att vi kommer. Det blev mycket prat om barn.
 
Vid sju var jag på vattenjympa. Riktigt skönt i vattnet. Lillen gillar vattenjympa och fortsätter att trycka och sparka med benen under passet. Jag får nog fortsätta att spela de låtarna även efter födseln. Jag var sen och tittade på Jimmys crossfit, innan jobbet.

Barnmorskan

I måndags var det dags igen för ett besök hos barnmorskan. Jimmy följde med. Jag närmar mig 80 kg och under julen kanske det blir några kilo för mycket, men det är ju mindre än en månad kvar nu. Allt var fortfarande bra. Samma blodtryck, hjärtat slog 142 slag/min och magen hade växt en cm till 32. Blodvärdet hade ökat till 120. Det högsta jag haft under alla mätningar, men det lät som det brukade kunna gå upp i slutet. Mitt enda problem är alla toalettbesök jag måste göra, för att kissa. Känns som jag är kissig hela tiden, men ett litet problem om man tänker på allt man kan ha problem med under en graviditet.

Skön helg!

I lördags började dagen med glöggmys hos Celia vid halv fyra. Det var mycket folk och det bjöds på massor av godsaker. Vid femtiden gick jag hem och Jimmy hade gjort sig klar.

Vi tog oss till Chandelier och det var inte varmt ute. Peter skulle få sin 30-årspresent och han hade med sig Stephanie. Stället kändes sådär, men maten var riktigt god. Vitlökssvampar till förrätt, fläskfilé med pommes och bearnaisesås till varmrätt och chokladkaka med vispgrädde till efterrätt. Efter maten cyklade vi till Celia igen. Alla hade gått hem och Celia såg inte så pigg ut. Det blev några lussekatter och skumtomtar. Själv blev jag också riktigt trött, så vi gick hem en stund senare.

I söndags bjöd Linda och Jill oss på frukost på Systrar och bröder. Mysigt stället! Mycket att välja mellan och pannkakorna var nog godast! Vädret var inte det bästa och man såg ingenting. Vi hade tänkt köra till träningen i Harlösa, men ångrade oss i bilen. Det kändes som vägarna inte var bättre ute på landet. Istället hämtade vi Tobias och åkte ut till Jimmys mamma. Vi kollade lite på tv och Jimmy hjälpte till att skotta snö. Det blev sen kyckling med couscous till mat. Gott! Vi var hemma vid 18-tiden och jag påbörjade sen min sista jobbvecka.

Mycket träning!

I torsdags var jag på ett lugnt vattenjympapass i härligt varmt vatten. Kajsa och Elle lyste med sin frånvaro. Igår lyckades jag istället få med mig Elle påcCirkelgym på Johanneslust, så musklerna fick jobba lite igen. Nu blir det vila i helgen och nästa vecka blir det mest vattenjympa!
 
Igår kväll bakade jag pizza. Två med skinka och två med tonfisk. Jimmy och Peter var på Tröls och drack någon öl och kom sen och åt. Vi tittade på x-factor. Alla var bra, men Awa har varit min favorit hela tiden och kul för henne att hon vann. Det blev glasstårta med vanilj och choklad till efterrätt.

Vattenjympa

Igår var det Kajsas tur att svika på träningen. Vi var bara 11 stycken, så det var väl många som inte kom dit på grund av vädret. 16 stycken ryms på passen. Jätteskönt att träna i det varma vattnet. Även lillen verkade gilla passet och hade egen vattenjympa i magen och har fortsatt hela natten. Har hört att den ska sova 95% av dygnet, men det har inte stämt idag. Imorgon är det avdelningsmöte på jobbet på dagen och sen vattenjympa igen!

Cirkelgym x 2 och vattenjympa

I söndags var jag inte pigg när jag vaknade. Konstigt nog verkade Jimmy vara det. Han skulle till Tyskland med jobbet och gick upp redan klockan 8. Själv skjutsade jag honom till jobbet. Efter många om och men bestämde jag mig för att åka och träna cirkelgym på station. Det var skönt under tiden och efteråt.

I måndags var jag och Kajsa på cirkelgym på Heleneholm. Elle hoppade av. Jag och Kajsa kämpade på och kunde göra det mesta.

Igår var det dags för vattenjympa på eftermiddagen. Skönt och avslappnande pass. Jag har börjat känna mig förkyld, men vattenjympan känns bara skön i det varma vattnet. Ikväll blir det vattenjympa för gravida med Kajsa.

Jag jobbar nu mina två sista nattveckor. Känns konstigt att jag snart inte ska jobba på jättelänge. 10 nätter kvar bara...

Årsfest!

I lördags var det dags för årfesten i Hardeberga. Jag, Jimmy, Kajsa och Elle var i Sandby vid 16-tiden. Det var först förfest hos Sofie L. Hon hade fixat mycket julstämning, så det var mysigt. Det bjöds på chips, pepparkakor, skumtomtar, julmust, cider och vin. Vi röstade på årets HBK/HIFare. Carro vann. Det avslöjades aldrig om det var jämnt eller inte, men välförtjänt var priset och hon fick även min röst! Hon ställer alltid upp, ger allt på planen och skapar bra stämning utanför planen. Det delades även ut en del andra priser. Linnea, Matilda och Annika fick träningspris. Jag fick pris för flest mål i a-laget och Annika för flest i u-laget. Det blev tre årets missar. Jimmy som hade "förstört" säsongen och gjort mig gravid, Kajsa som missat något mål och missar hela nästa säsongen eftersom hon också är gravid och Claudio som missat att tanka och fick motorstopp på motorvägen. Linda fick två toarullar, som nog kommer till stor användning. Olinda fick godisspindlar för att få bort sin fobi. Anita fick pris med motiveringen the best of the best. Lina var nog gladast över sitt pris. Vet inte om hon fick pris bara för att få pris, men motiveringen var årets comeback.;) Flest mål i innecupen för någon helg sedan, var ju i och för sig ganska bra! Sofie L fick pris för en bra ordnad förfest! Jag kan ha missat något pris, men det var svårt att hålla reda på alla. Pernilla passade på att uppdatera på facebook, vilket var uppskattat hos många. Mycket skratt och bra stämning!
 
 
Lite efter 18 åkte vi vidare till Killebäckskolan. Det var redan mycket folk på plats. Herrlaget visade sig vara fler än vad vi hade hört att de skulle vara. Vi satte oss. Det bjöds på mat ganska snabbt, sjöngs snapsvisor och hölls tal. Det delades ut priser här också. Herrarnas tränare avtackades, herrarnas u-lag fick pris för att ha vunnit serien och någon fick pris för att ha spelat många matcher. Carro och Tobbe Andersén fick årets fairplaypris. Carro med en fin motivering, men vi hade ju redan förutspått det på förfesten. Nästa år kan hon ju låta oss andra vinna något pris också!;) Claudio, Milan och Anita fick presenter av oss. Sedan var det dags för dans. Själv är jag inte den som är uppe på alla danser, men det blev några och jägardansen får man ju inte missa och där var hur många danser som helst. Claudio som hade köpt upp alla lotter, satt spänt och väntade på lottdragningen. Han stod nästan inte ut, men till slut var det dags och den glädjen han fick i ansiktet när han vann på första dragningen var svår att ta miste på. Kvällen var räddad!;) Lina sjöng sen När en flicka talar skånska. Påhejad av hela damlaget och några till! Så blev det sång även den här gången, fast det aldrig ska bli det fler gånger... Vid tolvtiden åkte vi hem. Vi tog genvägen via Löddeköpinge, då Jimmy tyckte att det ändå var på vägen. Vi kom hem lite efter ett och då var jag riktigt trött! Men det var en rolig eftermiddag och kväll!
 
 

Fredagsmys

I fredags tog jag det lugnt hela dagen. Jimmy var "ledig", men hans jobbmobil ringde kanske 10 gånger, han var i någon jobbaffär och han åkte inom jobbet en timme på eftermiddagen. Han hann även byta till vinterdäck, vilket passade bra med tanke på vädret i helgen.

På kvällen åkte jag till Ida. Vi gjorde flygande Jakob. Det blev även en massa julmust och godis. Vi kollade på tv och snackade. Det var ett tag sen vi träffades bara vi två, så det var på tiden.

RSS 2.0