Farsdag!

En helt fullspäckad dag!
 
Lillen överraskade Jimmy på morgonen, så han fick en bra start på dagen.
 
Vid tio åkte vi till Jimmys pappa. Han fick en whiskey-flaska. Vi kollade lite på slalom och det bjöds på kaffe-tårta, så Jimmy fick äta även min bit.
 
Vi körde sen vidare till Jimmys crossfit-träning. Han jobbade på riktigt bra och jag räknade repetitioner.
 
Lite innan 13 hämtade vi Elle och åkte ut till inneträningen i Harlösa. Vi var 14 spelare som tränade. Jag, Jessica och Jimmy stod för pausunderhållningen med lite skott. Jimmy gjorde några riktiga tv-räddningar, men fick även släppa in några bollar. I slutet av passet, så stukade Ellen foten och Jimmy fick hoppa in i det gula laget. Bra jobbat av alla som tränade. Hoppas de som ska spela på söndag i Bombibitt-cupen är laddade och sugna!
 
Vi åkte sedan till Killebäckshallen för att slutstäda. Vi var inte så många som man brukar vara. Herrarna ställde inte upp, men Kocke hade fixat in Klas. Dåligt att de inte hjälper till! Jimmy bar och bar saker. Jag sopade, sopade och sopade. Elle och Tilda gjorde både och. Efter knappt två timmar var vi klara.
 
Sista stoppet för dagen var hemma hos mina föräldrar. Pappa fick en träningströja och aftereight. Det blev en god gryta med fläskkött och svamp med potatis, lök, blomkål och morötter i ugn till. Princesstårta till efterrätt!
 
Trött somnade jag nästan direkt när vi kom hem!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0