Anneli, Oskar, 40-årsfest och GULD!

I lördags åkte vi ut till Sandby på dagen. Anneli och Oskar var nere och hälsade på. Vi var ute och drog Malva lite i pulkan. Sedan vilade jag i två timmar och Malva gjorde detsamma i vagnen. Det blev lax, innan vi åkte hem.
 
Klockan 18 var vi på plats i Bunkeflostrand. Marina fyllde 40 år och hade bjudit på fest. Källaren fylldes med folk. Många vuxna och barn. Det bjöds på god buffé. Malva gillade bäst baguetterna. Jag smög sedan iväg och tittade på Melodifestivalen med barnen. Så lämpligt att Malva ville leka, där de andra barnen var. Sedan var det dags för efterrätt. Ananaspaj med vanljvisp, chokladbollar, dammsugare och lite annat gott. Malva gillade vaniljvispen bäst! Jag försökte sedan natta Malva, men det gick sådär. 23.15 hade hon äntligen slocknat. Vi satt kvar en stund där nere och snackade och var hemma klockan ett. En rolig fest med mycket skratt!
 
I söndags träffade vi Anneli och Oskar igen. Vi gick en runda med vagnen och åt ännu mer god mat. Sedan åkte jag och Jimmy till Harlösa och tittade på F98. De hade vunnit första gruppspelsmatchen mot SSIF 1 med 2-1. Vi såg när de slog Eskilsminne DIF med 3-1 och Hörby FF med 2-0. Kvartsfinalen gick mot Klågerups GIF och det blev vinst med 1-0. Det kändes som de spelade kontrollerat och hade mer att ge. Semifinalen mot SSIF 1 gick till förlängning, där med blev vinst med 2-1. I finalen slog de SSIF 2 med 3-1. Härligt att det äntligen blev guld! Det var de verkligen värda. Riktigt bra jobbat!
 
Grymma spelare och ledare!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0