Domarutbildning på Bosön

I fredags fick jag och Linda skjuts av Jimmy och Malva till Sturup. Vi flög till Bromma och blev hämtade av Anna. Väl på plats på Bosön, så kollade vi lite hockey och laddade för löptestet. De snabba gick bättre än sist på Bosön, men inte så konstigt. Min snabbaste tid var 6,14 på 40 m. De långa gick riktigt bra för min grupp. Bra jobbat Elsa, Jenny och Sandra F!:) Vi blev sedan fotograferade och åt middag. Riktigt god buffé! Vi hade genomgång om vad som skulle hända i helgen och gjorde regelprov. Själv klarade jag mig, så jag är godkänd för att döma i år!:)
 
På lördagen blev det frukost vid halv åtta. Vi gick igenom det "nya" med offsiden. Sedan tittade vi på olika sekvenser om positioner och vilken typ av frispark det ska vara. Väldigt givande. På eftermiddagen hade vi fyspass med Linda. Många bra sprint- och styrkeövningar. Sedan var det en timmes domarpraktik. Vi blev filmade, så vi tittade på det dagen efter. Kul och lärorikt att se sig själv. Lördagen avslutades med roliga tävlingar. Sportfrågor, musiktävling, tidsuppfattning och smaktest. Mitt lag kom tvåa och gick till finalen. Väl i finalen, så blev vi utspelade av Erik. Rolig kväll!
 
På söndagen var det mer teori, Maria pratade om vad som krävs när man är elitdomare och coachens timme. Vi tog flyget hem vid 17.30. En väldigt rolig och lärorik helg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0