1 månad

I fredags var Jimmy pappaledig. Malva var på förskolan halva dagen. Vi hämtade henne vid tolv. Hon skulle egentligen sova då. Vi gick till busshållsplatsen. Malva blev helt till sig när det kom en buss, men tyvärr skulle vi ta den som kom några minuter efter. Svårt att förklara det och tårarna började rinna. Hon blev nöjd när hon sen fick gå på bussen. Vi handlade på Möllan och tog oss sedan till Margit. Malva och Vide sov, så vi passade på att äta. Lagom tills vi var klara så vaknade Malva och hon åt som hon inte fått mat på hela dagen. Sedan blev det fika. Toscakaka, bullar, nötkakor och princesstårta, men som vanligt sa hon att det inte blev någon efterrätt. Jag undrar vad vi hade fått om hon hade gjort det. Vid 18-tiden tog vi bussen hem. Alltid kul att träffa Margit och hon blir alltid glad när vi är där!
 
 
På väg till förskolan ringde jag upp ett nummer som hade ringt mig tidigare under dagen. Det visade sig att jag hade vunnit utlottningen av cykeln på Skoda. Alla som provkörde en bil under den helgen vi var där, kunde fylla i en lapp och vara med. Alltid kul att vinna saker och jag hade inte en tanke på att vinna. Ska hämta den i veckan.
 
 
I lördags var pappa, mamma och Mikael här. Vi åt kanelbullar under dagen och lite senare fick även Malva en kanelbulle hos några längre bort på gatan. Är det kanelbullensdag så är det! Vide blev dessutom fyra veckor.
 
I söndags var Malva, Vide och jag med och tittade när Jimmy tränade. Vide sov och Malva lekte med Emila 7 år. Hur kul som helst att leka med äldre barn. På vägen hem körde vi förbi Anna och Erik. Malva kollade på Eriks rum och sedan var de ute och cyklade.
 
Idag är Vide en månad. Han har blivit lite snuvig. Malva är jättesnuvig och hostig. Jag har ont i halsen. Bara Jimmy som verkar vara frisk. Jag har haft två lite gnälliga barn, men de har hunnit mysa också och Malva har lånat ut sina leksaker till Vide. Han fick humlan och hon hade larven!
 

Kommentarer
Postat av: Agnetha

Jättekul med några nya bilder att njuta av. Storasyster Malva är väldigt rar mot lille Vide.

2014-10-07 @ 17:40:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0