Besök och presenter

Vi har inte gjort så mycket på dagarna den här veckan. Vädret har inte varit så bra, så jag har mest fixat här hemma. På kvällarna har vi haft mer inbokat.
 
I tisdags hade vi tjejtisdag. Anna H, Celia, Sofie, Maria A, Isabel och Evelina var här. De flesta fick se huset och Vide för första gången. Det blev ganska mycket barnsnack, då mer än hälften är gravida och de som inte är det har två barn. Vi åt gulaschsoppa och nybakat bröd. Jimmy och Malva kom hem senare under kvällen. Malva var först lite blyg, men sen blev hon väldigt busig och ville inte gå och lägga sig.
 
I torsdags var Linda och Jill här. Malva fick lego och Vide ett par fina byxor. Vi åt Flygande Jakob med ris. Sedan var Malva hur glad som helst. Vi lekte hennes lekar och Jill läste i alla böcker hon tog fram. Kvällen avslutades med glass och det gillade alla.
 
Igår hämtade vi Malva tidigare på förskolan och åkte ut till Malena. Vi fick träffa tvillingarna för första gången. Två jämngamla kompisar till Vide. Han var störst, fast han var yngst. Vide fick en snygg "skiddräkt". De små barnen sov nästan hela tiden. Malva ville ha en hel del uppmärksamhet och var helt uppe i varv. Vi fikade och satt och pratade. På kvällen körde vi ut till Marianne och Bosse. Det bjöds på god mat och senare även äppelkaka. Malva har ätit för mycket godsaker i veckan, så nu får vi försöka avvänja henne från socker. Bitte kom förbi och hade även hon med sig presenter till Vide. En katt att ha på armen, en body och ett par byxor.
 
Idag har vi dessutom fått en massa pojkkläder i storlek 62 av grannen Sofia, som Erik och Ebba har haft. Nu har Vide kläder så att han klarar sig i de storlekarna. Kul för honom att få lite blått och grönt, så att han slipper ha klänningar och rosa spets.
 
Skönt att sova i pappas säng!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0