Snart helg!

I tisdags var Malva hemma från förskolan. Vi var på Ikea och åt brunch med mina föräldrar. Väldigt gott och billigt. Malva smakade lite av varje. Det hon gillade mest kallade hon för bajs (nutella). Efter maten så lekte Malva på alla ställen man kunde. Hon hade hur kul som helst.
 
 
Igår var Malva på förskolan. Det var maskeradfest, men det hade jag missat. Alla barn var inte utklädda och jag tror inte Malva brydde sig. Jag var på Friskis-träning igen. Vide var glad i början och rörde armar och ben till musiken. I slutet var han hos värden och tyckte det var så mysigt, så att han somnade. Själv tog jag i mer än förra veckan och känner av träningen idag på insidan av låren och i axlarna.
 
Idag har jag varit hos tandläkaren. Jag har aldrig varit rädd för att gå till tandläkaren, men han här misshandlar min mun. Han sticker sönder tandköttet och tyckte jag var dålig på att borsta mina tänder. Jag är i grupp 1. Undrar vad han tycker om de som är i 4 eller 5?
 
Jag, mamma och Vide hämtade Malva på förskolan vid 15 och hon var glad. Hon hade haft diadem på förskolan hela dagen. På morgonen satte hon på sig det själv. Det satt under tofsen med spetsarna pekandes framåt ovanför öronen. Så hade hon haft det hela dagen, så söt.
 
 
På kvällen så var det dags för bad. Jag och Vide skulle bada och Malva ville också, så vi badade alla tre. Det blev lite vildare bad än Vide är van vid, men han klagade inte. Först när han skulle gå upp blev han ledsen. Malva lärde honom att doppa håret och huvudet. Hon skulle stå, sitta, hoppa, ligga med fötterna åt olika håll och krama och klappa Vide. Jag fick skydda honom från hennes fötter några gånger, men annars gick det riktigt bra.
 
Imorgon ska vi hämta vår nya bil. Nästa vecka ska vi besikta saaben och sedan sälja den. Är någon intresserad av en väldigt påligtlig gammal bil, så är det bara att säga till. Den har varit väldigt problemfri hittills och har bara kört precis över 10 000 mil.
 

Kommentarer
Postat av: Ida

Hej Helena! Linas storasyster Ida här, fick tips om bil till salu :) vi tänker köpa en Saab men har ingen fet budget. Vad är det för bil plus prisbild? Du kan väl maila mig eller skriva på fb? /ida

2014-11-01 @ 16:07:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0