Malva 3 år och Julafton!

Jag började med en halvdag på jobb. Strax innan 13 kom jag hem, så fixade vi det sista och åkte mot Sandby. Vi hämtade Mikael på vägen. Malva hade inte sovit något och somnade inte i bilen heller. Vide sov hela vägen. I Sandby satt det ballonger i fönstret. Malva var jätteglad och sprang in. Hon började med att öppna presenter från Mikael, mormor, morfar och min moster (Gunilla). Vide fick duplo i försenad födelsedagspresent. Han var nöjd med traktor och klossar, men hjälpte gärna Malva att öppna sina presenter. Malva fick pyssel, Elsapyjamas, strumpbyxor, Bamses gympaspel, Elsaväska med klämmor och diadem av Mikael och de hamnade direkt i håret. Vi åt sedan lussebullar, kakor och tårta. Min pappa hade gjort en jättefin tårta med en snögubbe och Malva sa direkt att det var Olof.
 
 
Efter maten tittade vi lite på Kalle Ankas jul. Malva satt stilla länge, men Vide for runt. Vi väntade sedan på tomten och till slut knackade han på fönstret. Malva var helt till sig. Lite försiktigt öppnade hon dörren och tittade med stora ögon. Hon gjorde allt tomten sa och svarade snällt på frågor. Hon lämnade sina fyra nappar vi hade med oss utan att säga något. Malva hjälpte till att dela ut paket och var lycklig över att få så många. Vide var nöjd med sina. När tomten skulle gå hoppade Malva snällt upp i knät för fotografering, men Vide hade inte alls lust att sitta där så han slingrade sig snabbt loss och gick tillbaka till pappa.
 
 
Malva som inte hade sovit något på hela dagen, började sedan bli trött och ville ha napp. Till slut låg hon bara på golvet och skrek. Då ringde mormor i Elsa-mobilen och frågade tomten om inte Malva kunde få tillbaka en napp. Det visade sig att han hade tappat en precis utanför dörren. Malva var hur nöjd som helst igen. Vi åt sedan julmat. Vissa mer än andra. Riktigt gott och inte så mycket fet mat som jag åt sist, så jag blev inte helt proppmätt. Malva och min mamma satte sig sedan i soffan och läste. Födelsedagsbarnet somnade snabbt. Vi stannade en liten stund till och åkte sedan hem vid 20-tiden. Jag och Jimmy avslutade kvällen med att titta Fifty shades of Grey. Malva kom upp efter en stund, men somnade lika snabbt igen. Själv somnade jag också, så missade slutet på filmen. Får se klart det snart!
 
Hoppas alla hade en mysig julafton! Förutom att barnen har fått alldeles för mycket julklappar och presenter, så har vi också haft en riktigt bra jul!:)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0