Jobb och första tanden!

Den här veckan började med babysim. Vide var fortfarande helt prickig, men han hade bara torra skorpor. Alla på babysimmet tyckte synd om lille Vide. Han skötte sig bra och lyckades dyka några gånger utan att svälja vatten. Han trivdes i vattnet och hade kul. Vi hämtade sedan Malva och åkte hem och vilade. På natten skulle jag hoppa in och jobba. Första natten på länge. Inte så rädd för att jag inte skulle klara det, men jag hoppades barnen skulle sova så att Jimmy var utvilad när han skulle jobba.
 
 
På tisdagmorgon kom jag hem till ett trött Jimmy. Vide hade varit uppe flera gånger och varje gång hade Malva också varit det. Hon var trött när Jimmy lämnade på förskolan vid halv sju. Min pappa kom strax innan åtta och passade Vide så att jag kunde sova. Det gick dåligt, fast Vide var lugn och skötte sig bra. Vi gick och hämtade Malva vid 15. Hon hade varit trött vid lunch, men annars hade allt gått bra. Jag lyckaddes sedan natta båda barnen innan jag skulle till jobbet för nästa natt.
 
 
På onsdagen när jag kom hem, så var Vide vaken. Han gjorde ljud i sin säng, men Malva och Jimmy sov. Han hade bara varit uppe och ätit gröt en gång. Själv sov jag också bättre. Skönt för alla! På eftermiddagen gick vi via lekplatsen hem och Malva var på topp. Jag hann även baka kakor till Vides namngivningsfest.
 
Igår hade också natten gått bra och jag sov sedan till halv två. Det går bättre och bättre. Det var härligt väder, så jag tog med cykeln till Malva. Hon blev hur glad som helst. Först hämtade vi ett paket i affären och Malva fick köra vagnen. Hon styr de små vagnarna riktigt bra och känner sig duktig. Hon hade helst velat plocka på sig godis, men vi gick snabbt förbi. På vägen hem cyklade vi till en lekplats och gungade och busade. Jag upptäckte att Vide har fått sin första tand. Vänsterframtand där nere har kommit ut och höger är på väg. Kanske en av anledningarna till att han varit lite gnällig. På eftermiddagen lyckades han ställa sig upp mot fönsterbrädan och det kändes som han höll på att släppa med händerna. Han har inget förstånd och balansen är inte så bra, så flera gånger snurrade han runt. Tråkigt för honom att kanten är så hård, men som tur var så passade vi honom. På kvällen badade jag och Malva och Malva somnade sedan i soffan lagom tills jag skulle till jobbet.
 
 
Idag blir Vide ett halvår. Stor kille nu. Jimmy och barnen ska nog till Kompassen, så att jag kan sova. Sedan ska vi handla och fixa inför festen. På kvällen blir det träningmatch mot Sandby U. Ska bli skönt att spela, men jobbigt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0