Frivecka, Stockholm och natt

Förra helgen jobbade jag mest, för att sedan ha frivecka. På söndag eftermiddag kom Bosse, Marina, William och Jennifer förbi, för att fira Vide. De skulle sedan till USA, så vi passade på att ses innan. Vide var lite främmande för dem och var inte alls så glad över sitt paket till en början. Malva hjälpte till att öppna och efterhand kom den vanlige Vide tillbaka. Han fick en stor pianomatta. Alla barnen gillade den. Den kommer nog att användas flitigt. Vi åt sedan fläskfilégryta med klyftpotatis. Chokladkaka, som Malva hade hjälpt mig med, till efterrätt med grädde till. Kul att ses, för det var ett tag sedan sist. 
 
 Vide är fortfarande lite rädd...
 
På måndagen var barnen och jag var på Kompassen. Malva lekte mycket med Lo. Först sjöng de och var grodor tillsammans på sångstunden. Då åt tillsammans och gjorde fina halsband. Vide var försiktig i början och satt i mitt knä under hela sångstunden. Sedan kom han i gång, åkte rutschkana och busade med de andra barnen. Vi gick sedan till Möllan och Malva smakade mängder av vindruvor.
 
På tisdagen var det sista träningen med Claudio och det var dåligt väder. Ett lag med F00-02 från GoF var där och tränade med oss. Själv hade jag med barnen och tänkte att jag kanske kunde vara med lite, men det gick inte. Vide sov i början, men Malva ville vara med på allt. Först var hon besviken att hon hade glömt fotbollströja och att hon inte hade fotbollsskor och benskydd. Själv försökte jag underhålla henne, men hon ville vara där alla andra tjejerna var. Vide kom sedan upp och han älskar att springa med bollar. I slutet var det full fart på Malva, när resten av laget hade konstafett. Synd att jag missade allt, för det såg ut att vara en rolig träning!
 

På onsdagen hann jag med mycket. Först en inspektion på bilen på Skoda. Allt gick bra, men det är inte billigt med bilar. Jag hann sedan med ett cirkelfyspass på Friskis. Liknande övningar som tidigare, men jag fick väldigt mycket mjölksyra i låren. Hade svårt att gå ner för trapporna efter passet och träningsvärken kom och satt i i flera dagar. På kvällen var det dags för Malvas gympa igen. Hon är duktig för det mesta, men härmar ibland "fel" tjej. Dricka vatten är också kul!
 
På torsdagen blev det ett ryck i trädgården. Får väl kanske ta ett till, men fick bort lite ogräs i rabatterna och mellan plattorna. På eftermiddagen var vi på Borgen och Malva lekte med Malcolm och Elton. Vide lekte på tåget och gungade.
 
På fredagen tog vi bussen till Teaterlekplatsen i Pildammsparken. Barnen hade så kul. Vide klarar sig mer och mer själv och gillar att busa med Malva och andra barn. Mikael kom förbi en stund. Innan vi gick, så åt vi mackor och pannkakor. En mysig dag! På vägen hem slängde Vide först sin mössa inne på affären, men jag missade det helt. På Möllan hamnade skorna på marken och sedan även strumporna. Han satt och skrattade högt med bara fötter. Då upptäckte jag att mössan var borta, men den hade någon hittad i affären, så vi fick med oss allt hem. Busiga Vide! På kvällen kom Petra. Vi åt hemmagjord thaimat och sedan kladdkaka och glass, snackade en massa och kollade på Idol. Tyvärr åkte en av mina favoriter, Anna-Sofia. Nu får jag heja på Martin!
 
 
Tidigt på lördagen tog jag flyget till Arlanda. Det var så dimmigt, så man såg inte marken från planet slog i landningsbanan. Jag var förbi hos min syster, innan jag åkte till Stockholms Stadion för att döma sista matchen i Elitettan, för den här säsongen. Perfekt höstväder och väldigt fin plan och arena. Djurgården var redan klara för damallsvenskan och vann med 10-2 mot Älta, som blir kvar i Elitettan. När jag kom hem till Anneli, så gick vi en lång runda med Meja längs vattnet. Väldigt mysigt! Oskar hade sedan gjort god mat. Inte fel med en sådan hemmaman!:)
 
 
På söndagen blev det god frukost, innan vi gick till flygbussen. Jimmy hämtade sedan mig i Malmö, så jag hann träffa honom och barnen en stund innan jag skulle till jobbet.
 
 
Jimmy hade varit med barnen i Skrylle under förmiddagen på söndagen. De verkade ha haft väldigt kul!
 
Björnen sover
Den här veckan har jag jobbat natt. Sömnen har blivit lite lidande, då jag både har lämnat och hämtat, men det har varit ok.
 
I måndags var jag och åt med Katrin och Emma på Pinchos. Kul att träffa dem, var mer än ett år sedan sist. God tapas också! Första gången jag beställde via app på restaurang. Säkert inte sista.
 
 
På onsdagen var jag och Malva på gymnastiken. Jag skjutsade henne på sparkcykeln dit och hem med mina inlines. Hon blev trött i benen sa hon, men hon envisas ändå om att ta sparkcykeln istället för springcykeln.
 
Lättare att komma upp!
 
I torsdags kväll var jag AD i kvalet till div 1 u19. Husie IF - Eskilsminne IF. Hemmalaget vann stort och även i straffläggningen, så var de starkast. Bra fart på spelet och jag blev inte alls kall, som jag hade trott före matchen.
 
Ringblomman, som Malva sådde på förskolan, har äntligen slagit ut
 
Jimmy avslutade veckan med besök på vårdcentral och sjukhus. Han hade ett väldigt svullet knä, ben och fot, efter att ha slängt sig när han spelade paint ball för någon vecka sedan. I början av den här veckan, så kunde han knappt gå. På morgonen i fredags visade han mig knät och det var dubbelt så stort som det brukar. På lunchen var han på vårdcentralen och de tyckte det var väldigt svullet, så de skickade honom vidare till akuten. Där tömde de knät på vätska och så fick han med sig antiinflammatoriska tabletter. Hoppas det blir bättre snart! Malva, Vide och jag åkte till Hököpinge efter förskolan. Det var länge sedan vi var där, men Malva och Vide busade på som vanligt. Vi blev bjudna på hemmagjord ärtsoppa. Malva gjorde "blandsås" och smakade inte, så Vide smaskade i sig två portioner. Äppelpajen med vaniljsås åt alla till efterrätt! Vide fick sin ettårspresent. En söt leksak, där man flyttar klossar längs pinnar.
 
Igår var Jimmy och jag på lagfest i Harlösa. Många från dam- och herrlaget. Det bjöds på god mat och sedan hade Emma N och Amanda H fixat en massa lekar, så det blev mycket skratt och en del vinnarinstinkt. Vi var 7-8 stycken i varje lag. Själv tävlade jag i att stoppa en penna i ett snöre i en flaska, men var inte så snabb på det. Jag fick sedan en hård match mot Linnea, om att stå på ett ben och blunda. Det slutade oavgjort med kramp i hela vänsterbenet. Mitt lag vann tillsammans med Claudios lag. Grattis till oss!:) Matilda vann pris som årets spelare, där vi hade röstat fram henne efter matcherna. Lotta hade kommit starkt på hösten och blev tvåa. Grymt jobbat av båda två! Vi åkte hem vid 22-tiden, eftersom jag skulle upp tidigt på jobb. Vide har ju inte heller sovmorgon och inatt vaknade han strax efter tre. Ingen vintertid på honom!!

Kommentarer
Postat av: rebeccafornstedt.blogg.se

Oj du verkar ha mycket att stå i! :) kram

2015-10-25 @ 09:53:10
URL: http://rebeccafornstedt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0