Söta Vide och Halloween

Det har varit några fina höstdagar, så jag och barnen har varit ute en stund efter förskolan. Malva har åkte sparkcykel, klättrat i träd och varit på lekplats. Vide hänger med på allt så gott han kan.
 
I måndags var jag på Futsalutbildning. Inget nytt, men bra att repetera.
 
Farmor och Bosse kom och tittade på Malvas gymnastik i onsdags. Hon verkade så stolt och tyckte om att springa förbi och krama farmor. De provade att hänga i ringa och det verkade barnen gilla.
 
Alltid smoothie efter gympan!
 
Igår så ville Malva följa med hem till Inez med Vilma. Jag försökte förklara att de var mycket äldre, men det ville hon inte lyssna på. Till slut valde hon att gå in till Hugo en stund istället. Jag gick och hämtade när maten var klar. Vilken stolt tjej jag hade hemma sedan, som hade varit själv och lekt hos kompis. Jag och Vide busade lite under tiden jag gjorde mat. Han sprang in på Malvas rum och pekade på apan på väggen och sa pappa. Vide som annars bara säger kra, kra. Jag svarade med apa. Han sa pappa. Han gav sig inte, så jag får väl börja kalla Jimmy för apa istället, så får apan heta pappa.
 
 
Idag har jag och Malva gjort en läskig pumpa. Hon har pratat om det här hela veckan, så jag var tvungen att köpa en. Helst ville hon ha kniven och skära, men efter lite tjat så gick hon med på att bara måla och gröpa ur pumpan. Hon blev riktigt nöjd med resultatet, men den såg ganska snäll ut.:)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0