Oktober

Förra friveckan inledde jag och barnen på Jump. De hade morgonhopp för föräldrar med barn 0-5 år kl 9-10. Barnen älskade det och det var hur många barn som helst. Det var nästan fullt. Malva och Vide var helt svettiga och även jag. Vi provade alla studsmattor och barnen åkte även en liten rutschkana, hängde i rep och gick balansgång. Jättehärligt att kunna studsa och göra volt ut i skumkuddarna. Första gången jag provade det, så blev Vide jätteledsen. Han trodde att jag försvann. Sedan hoppade även han ut i kuddarna. Malva lyckades göra en halv volt och var hur modig som helst. Efter en timme ville Vide inte gå ut, men till slut fick jag med mig båda barnen till en god frukost!
 
 
På kvällen påbörjade vi våra två pumpor. En glad och en ledsen på Malvas begäran. Tyvärr är de lite för små för att skära med kniv, så de blev lite uttråkade. Dagen efter gjorde jag klart pumpa nummer två.
 
 
På onsdag, torsdag och fredag så var jag på utbildning på jobbet, men jag hann med att gå på simskola med Malva. De hade haft invigning av duschrummet, så de bjöd på frukt. Vide och Malva hade svårt att slita sig från fruktbordet. Vi har fått en fisk och en badkruka till barn, men med lite bus kan man lura i honom. På fredag kväll kom Petra. Vi åt gott och tittade på Idol. Det var ett tag sedan vi sågs, så det var på tiden!
 
 
På lördagen var jag i Uppsala och dömde. Sirius - Holmalund två lag som bara hade placering att spela för. Vi var ett helt tjejteam. Första gången för mig i Elitettan, så det var roligt. Vi körde med headset. Även det första gången för mig som domare. Svårt att prata samtidigt som man dömer, men det går nog att träna in. Det är en stor fördel att snabbt och enkelt kunna kommunicera.
 
På söndagen var det Knytte i riktigt härligt väder. Det var tema löv i Skytteskogen. Malva samlade löv och lite annat och vi hjälptes åt att göra en hösttavla. Många barn och vuxna var där. Hösten är underbar i det vädret. Vi träffade en massa får. Barnen var både rädda och nyfikna.
 
 

Hösten har kommit!

Livet rullar på. Mycket jobb och dömning och barnen är på förskolan. Jag har hunnit med att träna lite crossfit på dagarna. Malva har sina aktiviteter. Boll och lek på tisdagar, gymnastik på onsdagar, simning på fredagar och knytte varannan söndag. Till våren så får hon välja mellan boll och lek och gymnastik. Hon verkar gilla allt, men det blir för mycket. Vide hänger med på allt! Knytte älskar båda barnen. Vi kommer ut i alla väder och Malva har träffa sin favorit Astrid. I söndags var vi på naturlekplatsen i Skrylle. Barnen älskar att pyssla. Rita, pärla och leka med lera. Jag har skördat både vindruvor och tomater, tomater och tomater. Gott och roligt!
 
 
Anneli, Oskar och Meja var och hälsade på i helgen. Vi var hos mina föräldrar allihop i lördags. Mikael och Annica kom också. Roligt att träffa alla. Meja har blivit så stor. Hon älskade Malvas Elsa-mobil och blev jättearg när någon försökte ta den ifrån henne. Vide fick ett fiskespel i present och det var en uppskattad födelsedagspresent. Malva och Vide fiskade länge och har fortsatt hemma. Väldigt enkelt, där man använder en magnet för att fånga fiskarna på kroken.
 
 
Förra helgen var Malva och Vide på casting för Brio. Vide ville inte bli någon modell och lekte helst med leksakerna utanför ljuset. Malva gjorde allt de sa, men det var inte lätt att se glad ut när hon var så koncentrerad på uppgifterna. Vi får reda på om de får vara med i Brios leksakskatalog nästa vecka tror jag. Kul att se hur det gick till! Efteråt så träffade vi Margit och åt på Tre vänner. Sedan var vi hemma hos Margit och åt äppelkaka med vaniljsås. Väldigt gott både och!
 
Det har blivit mycket dömning i slutet och nu börjar vädret kännas av. Förra helgen var jag i Karlstad och i fredags dömde jag i Uppsala. Det är väldigt roligt, men det tar mycket tid! Jag har fortfarande tre matcher kvar. Det har varit en lång säsong, så nu hoppar jag över futsal. Kanske kan träna lite med laget istället!:)
 

RSS 2.0