April

April började med sol och värme. Solen fortsatte att lysa, men det blev sedan isande kallt. Första april började med att Malva hade tappat en tand i skolan. Barnen lurades och det var lika roligt varje gång. På kvällen skulle Malva vakta tanden, men det slutade med att hon somnade rakt mellan sängarna. Veckan fortsatte med parkour och simskola. På onsdagen tränade vi fotboll. I Harlösa för första gången. Gräset var bättre än på lägret. Teknik, spel och avslut. Kul!
 
  
På fredagen överraskade vi Malva med att ta hål i öronen. Hon blev helt förvånad i affären. Hon hade lite beslutsångest vilka örhängen hon skulle välja och det blev ett par lila blommor till slut. När hon väl tog hålen, så valde hon att sitta i mitt knä. Efteråt var hon så stolt. Hon sa att hon aldrig trodde hon skulle våga. Vi åt sedan mat på Vapiano. Jimmy och Vide åt pasta carbonara och jag och Malva delade på en capricciosa. Vide ångrade sig och åt en fjärdedel av pizzan. När vi kom hem, så hjälpte Vide mig att plocka rabarber. Så fint och mycket som har växt i trädgården. Vi avslutade kvällen med en nybakad rabarberpaj med vaniljsås! Så gott!
 
 
På lördagen var jag med Vide på tennisen på förmiddagen och körde sedan till Kristianstad för att döma match. Deras hybridgräs är rikigt bra. Kristianstad mötte Asarums IF. Hemma laget saknade nog halva laget på olika landslagsuppdrag, men kunde ändå vinna med 2-0. Asarum var inte ofarliga utan hemmalaget målvakt fick göra en riktigt bra räddning för att hålla nollan.
 
Söndagen blev en riktigt härlig dag. Vi träffade Sara, Astrid och Hampus i Dalby söderskog. Vi gick runt i det härliga vårvädret i två timmar. Så fint när vitsippor och andra vårblommor har slagit ut. Sedan åkte vi vidare till Skrylle och grillade korv. Vi stannade till hemma hos dem i Lund, innan vi åkte hem. Barnen var helt slut och somnade i bilen.
  
 
Den här veckan har jag jobbat eftermiddag, förutom i onsdags. I måndags var Malva på simtävling och det hade gått bra. I onsdags hade Vide påskfest på förskolan och var nöjd med min sminkning som påskgubbe. Själv kallade han sig mustaschson och tyckte han var cool. Vi var på badet på eftermiddagen. Vide blir bättre och bättre på ryggsimmet, men det är inte lätt att koordinera armar och ben. Han tränar lite på bröstsim och crawl också, så snart simmar han nog "rätt" också. Jag har hunnit med tre crossfit-träningar på förmiddagarna och fått en del träningsvärk. Vide var med mig på ena passet. Han lånade min gamla mobil och ritade en fin teckning. Han har inget emot att hänga med mig där. Jag och Vide påskpyntade hemma igår, så nu är vi redo för påsklovet.
 
   
 
Idag är det premiär i både Elitettan och vår serie. Synd att jag missar både spel och dömning, men till veckan är jag redo!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0