Elitkursutbildning

Veckan efter skidresan jobbade jag dag. Jag var ute och sprang på måndagen och fick lite känning i lårets framsida. Barnen hade sina aktiviteter. Malva började på parkour på tisdagen och verkar gilla det. Jag försöker hinna simma 1 km under tiden barnen har simskola på onsdagarna. Det brukar gå på strax under 30 min.
 
På fredagen tog jag tidigt bussen in till Malmö. Jag skulle på Elitkursutbildning i Jönköping och vi skulle åka halv sju med minibuss från Malmö. Resan gick bra, även om det inte var så bra väglag eftersom det snöade nästan hela vägen. Nästan direkt var det dags för regelprov. Väldigt kluriga frågor, men jag lyckades få 13 rätt. Det är nog bara tredje gången jag får alla rätt. Sedan var det fotografering och därefter gick jag för att värma upp. Mitt högerlår kändes inte hundra, men jag klarade sprinterna med några hundradelar. Får träna mer sprintträning! De 44 långa löpningarna kändes bra. Efteråt var det gott med lunch! Vi hade sedan kursöppning och på kvällen gick vi och lade oss ganska tidigt. Jag var helt slut efter att ha stigit upp tidigt hela veckan.
 
På lördagen hade vi föreläsningar. I år var det fokus på att besluten skulle bli rätt. Vi hade föreläsning i stor sal, liten och grupparbeten. På eftermiddagen hade vi fysträning och teori om fys. Väldigt givande! På kvällen blev vi i Elitettaninvalda i SEDD  (Sveriges Elit Dam Domare). Vi hade lekar och tävlingar, där mitt lag till slut vann efter en minnesutmaning. Själv var jag inte orsaken till att vi fick så många rätt i musiktävlingarna.
 
På söndagen hade vi coachens timme och tittade på lite videoklipp. Innan vi åkte hem så åt vi lunch. Alltid god mat på utbildningarna!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0