Slutet av oktober

Efter studiedagen var jag på utvecklingssamtal med Malva och hennes lärare Johanna. Malva verkar tycka om skolan och sköta sig. Lite otippat att hon gärna torkar av bord i matsalen, för det har jag aldrig sett hemma. På kvällen var det gymnastik.
 
På fredagen åt Jimmy ute med jobbet och barnen sov över hos farmor och Bosse. Det gick bra. Jimmy hämtade Vide tidigt på lördagen, så de kunde åka till tennisen. Malva var kvar hos farmor och pysslade.
 
På söndagen hade Malva mulle vid Rögledammar. Jag, Jimmy, Vide, Sara och Hampus stannade kvar och tittade på fiskar. Vide var väldigt sugen på att fiska själv. Vi gick en runda och killarna byggde hus i leran. Efteråt åkte vi till Sandby och fikade. Jag och barnen tittade sedan på avgörandet i damallsvenskan. FC Rosengård spelade lika mot Vittsjö och vann guldet. Vi köpte med oss thaimat hem och barnen åt Happy Meal.
 
 
Förra veckan hade jag frivecka. På måndagen cyklade jag och Vide till Vellinge och lyssnade på bebisen. Allt verkar bra. Själv har jag stannat i vikt, men magen växer.
 
På tisdagen var Vide på förskolan och jag fick städat hemma. På eftermiddagen åkte vi till badet. Vide var i den djupa bassängen på simskolan och jag simmade sedan 1 km när Malva hade medley. Jimmy hämtade sedan Vide till fotbollsträningen. Han är en liten kämpe, som aldrig klagar.
 
På onsdagen och resten av veckan var Vide hemma från förskolan. Vi vill inte ha kräksjuka och löss. Svante följde med hem, när vi hämtade Malva och barnen lekte och jag hann klippa gräset. På kvällen var det första gången på skridskoskolan och både Malva och Vide var duktiga. De kom snabbt in i åkningen.
 
 
På torsdagen skulle Malva på Halloweendisco på kvällen. Hon var lite nervös innan, om hon skulle våga handla i kiosken. Vi tränade hemma. Jag och Vide lämnade Malva på Pilbäck och det var fullt med barn och föräldrar och en massa läskiga barn. Vi cyklade sedan hem. En timme senare fick jag reda på att det hade varit brandlarm och två brandbilar hade kommit dit. Malva hade bara hunnit vara inne tio minuter. Vi cyklade för att hämta henne. Hon var sugen på att vara kvar en stund. Hon var i fiskdammen, handlade i kiosken, var med på dansstopp och tittade vem som vann pris för bästa utklädning. Trots brandlarmet verkade det som hon gillade discot, men hon hade frusit när de var ute.
 
 
På fredagen var jag och barnen länge på Hylliebadet efter vi hade hämtat Malva på skolan. Det blev mycket rutschkanor och bus. På kvällen blev det Idol och lite gott till! På lördagen var jag med Vide på tennisen på förmiddagen. Han kämpar på bra. På eftermiddagen tog jag in studsmattan och hann ta bort lite ogräs. På söndagen var det en extra skridskoskola på förmiddagen. Barnen hade skrivit önskemål på aktiviteter. Det var några lite större barn i den här gruppen, så lite mer avancerat. Vi körde sedan och lämnade barnen hos mormor i Sandby. De skulle sova där i två nätter. Jag och Jimmy åt mat, innan vi åkte hem igen. Barnen och mamma var på bio på eftermiddagen och såg Den förskräcklige snömannen. De verkade gilla den. Jag och Jimmy fick en lugn eftermiddag.
 
 
På måndagen var jag helt själv när jag kom hem från jobbet. Jimmy tog med sig burgare från Lilla Oliven, som vi åt till middag. På kvällen kollade jag på MFF - AIK. Spännande avslutning till helgen!
 
På tisdagen kom mamma med barnen efter jobbet. Allt hade gått bra. Vi cyklade nästan direkt till Vides fotbollsträning. De var inte så många som de brukar, men ändå kanske 20 stycken. Jag hade gjort klart barnens pumpor och de var nöjda med resultatet. Vi tände dem på kvällen.
 
 
I onsdags var den enda dagen den här veckan barnen var på fritids och förskolan. Theodor följde med hem och lekte med Malva och Vide. På kvällen var det friåkning på skridskoskolan. Barnen kändes lite trötta, men vi åkte nästan hela timmen. Malva körde piruetter och Vide spelade lite med en klubba. Vi hade med oss kanelbullar och varm oboy. 
 
  
Igår var Jimmy lediga med barnen. De hade varit på friidrott på Atleticum på dagen. Sedan hade båda barnen somnat. Framförallt Malva sov väldigt länge och var sedan på dåligt humör. Lagom till kvällen var allt bra igen och de gick bus eller godis med Isabella. Vide kom in lite före tjejerna, för han tyckte det var lite läskigt. De fick väldigt mycket godis. Vårt eget tog helt slut. Det var nog minst 30 barn som var och knackade på. Alla fick godis, men i början delade jag ut mer. Många såg väldigt läskiga ut och några väldigt små barn var där med sina föräldrar. Malva och Vide var nöjda med kvällen. De åt lite godis, men sparade det mesta.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0