December

December började en tisdag med crossfit. Vi hälsade på i Hököpinge, innan simningen och Malva och Vide fick som vanligt glass och saft. Jimmy var borta, så jag fick hämta och lämna på simning och fotboll. Tråkigt att badet är stängt, för Linnea gillade det. På onsdagen tränade jag med Lis. Kul som alltid. Jag och Malva gjorde pepparkakshus på kvällen. Det blev en pers. Första gången för mig och Malva. Sockret klistrade, glasyren klyddade och med en ettåring som ville bli buren och stökade till. Malva blev nöjd med resultatet ändå. Hon sa att hon uppskattade att jag kämpade så för att det skulle gå.:)
 
 
Torsdagen började på Gripen där jag hade hjälp att räkna varv av Linnea. På kvällen hade Vide innebandy och det snöade lite. Barnen följde med Ebba ut. De lekte tills all snön var använd eller hade smält bort. Det gäller att utnyttja det lilla. Deras kläder var helt dyngsura och leriga, så en del fick direkt sköljas direkt. Jimmy kom hem på natten.
 
 
På fredagen lämnade jag barnen och sedan Linnea hos farmor och Bosse vid 10-tiden. Jag åkte och tränade på Gripen och sedan vaccinerade jag mig mot influensa på jobbet. Skönt att slippa den! På eftermiddagen var tjejerna helt slut. Malva somnade i soffan på eftermiddagen och Linnea i matstolen. På helgen hade barnen tennis och gymnastik. Linnea har börjat klättra på allt och öppna alla lådor och plocka ur dem, så vi får ha koll på henne hela tiden. På söndagen var Malva och Vide på simhopp och Ida följde med.
 
 
Förra veckan tänkte vi börja en ny tradition. Ut och springa med familjen. Jimmy kom hem lite tidigare än han brukar på måndagen och vi sprang till Västra Klagstorp allihop. Linnea sprang med benen i vagnen och var nöjd. Vide var springtränare, hade visselpipa och tog det väldigt seriöst. Malva orkar mycket och har väldigt bra tempo. Vi får träna oftare för det är kul med barnen. Vi stannade till på utegymmet och körde lite övningar. På hemvägen hade vi intervaller mellan lyktstolpar.
 
På tisdagen var det crossfit och simning och fotboll. Onsdagen hade Lis mammaträning och på kvällen körde vi löpning med familjen till utegymmet och runt fågeltornet. Lite kortare, men Jimmy var lite sliten.
 
På torsdagen tränade jag först crossfit. Sedan bakade vi både lussekatter och pepparkakor. Tyvärr lyckades jag nog få för varm mjölk, då degen jäste inte så bra. De blev lite torra sen. Det blev lite stressigt med tre barn och Vide som skulle på innebandyträning. Jag ska se till att göra en bättre sats snart igen. Barnen har skrivit önsklistor. Spännande att det snart är jul.
 
 
På fredagen spelade jag och Vide lite fotboll innan vi hämtade Malva. På lördagen var det först tennis och sedan fotboll. Elsa hälsade på hos oss och jag och Vide gick och spelade fotboll. Vi var på planen och övade passningar, skott, finter och en massa annat i över en timme. Tyvärr skadade sig Malva i foten på kvällen. Hon stukade nog två tår och hade sedan svårt att gå i några dagar. Hon fick hoppa över simhoppet och vi fick hoppa över familjelöpningen hela veckan.
 
I söndags så kom Mikael, Annica och Flora och hälsade på. Kul att träffa dem igen. Vi bjöd på tacopaj och saffranskaka. Roligt se Linnea och Flora tillsammans. Det var mycket bus och inte mycket tårar.
 
 
Den här veckan blev den sista skolveckan för barnen på grund av coronan, så de slutade på fredagen istället för tisdagen veckan efter.
 
På måndagen kom min mamma och passade Linnea på dagen. Hon hämtade Vide och sedan fikade vi muffins.
 
I tisdags tränade jag crossfit på förmiddagen. På kvällen hade Vide sin sista fotbollsträning.
 
I onsdags var det sista mammaträningen. Lis bjöd som vanligt på ett riktigt bra träningspass med bland annat tio minuter jägarvila. Efteråt bjöd hon dessutom på smaskig julfika. Kul att så många var där. Linnea sov nästan hela passet, men vaknade i slutet och blev jättearg när jag tog en stor pepparkaka ifrån henne. På kvällen körde vi för att hugga julgran. Det hann nästan bli mörkt. Vi gick längs en lerig åker och hittade till slut en fin som barnen hjälpte till att såga av. Vi fick hem den, men valde att vänta med att klä den.
 
I torsdags tränade jag crossfit med massor av powercleans och pushpress. 3-6-9-12-15-18-21. Jobbigt för armarna i sista övningen och så slog jag i stången i näsan en gång. Aj! Vide hade avslutning med innebandyn och var nöjd med fikat i slutet.
 
Idag hade barnen julavslutning i sina klassrum. Jag var på Gripen och körde löpning, boxovers med kettlebells, knäböj med kettlebells och pull-ups. Linnea åkte med i vagnen och var ganska nöjd hela passet. På eftermiddagen har vi varit på Jump tillsammans med Malvas kompis Elsa. Lite bråk mellan tjejerna och Vide och det gällde att ha full koll på Linnea som gick runt och lekte med en boll. Vi avslutade sedan hemma med snabbmat, som snarare var långsam mat, innan jag åkte till nattjobb.
 

RSS 2.0