September

Veckan började med jobb och ingen träning. Vaden kändes nästan sämre, så det kändes tråkigt. Simningen blev inställd, eftersom bassängen hade tömts. Linnea var hos sjukgymnasten igen, då hon fortsätter att hålla huvudet snett. Vi fick lite tips, men hon trodde det skulle gå till sig. Torsdag och fredag jobbade jag eftermiddag. Malva var på discokalas hos Leah.
 
 
Lördagen började med tennis och gymnastik för Vide och Malva. Vi körde sedan till Kågeröd för dop och bröllop. När vi kom upp så regnade det när vi gick in i kyrkan. Prästen var ganska hårdhänt och brysk mot barnen, så de skrek när de skulle döpas båda två. Efter bröllopet så sken solen. Vi åt sedan god smörgåstårta i församlingshemmet. Barnen lekte och hade roligt. Johanna hade sedan gjort en fin god tårta som vi åt innan vi körde hem igen. 
 
 
På söndagen kom så dagen som Vide hade längtat efter så länge. Han hade haft nedräkning sen början av sommaren. Vi firade honom med sång och några paket på morgonen. Vid elva kom hans kompisar och han hade sitt barnkalas. De åt korv med bröd, hade lekar ute och sedan glass till efterrätt. Kalaset avslutades med en skattjakt, där barnen efter många lappar hittade godiset. Vide var nöjd efteråt! Malva var på strövarna i Skrylle och jag, Vide och Linnea åkte och hämtade henne i Sandby efteråt.
 
 
Andra veckan i septemper så var det första simningen och jag och barnen var på badet. Linnea gillade det så mycket och verkade inte frysa i poolen. Både jag och Vide hade sedan fotboll. Själv kände jag av vaden tidigt, men kunde vara med på allt. 
 
På torsdagen hade vi mammaträning och sedan fotboll igen. Vaden kändes igen, men jag kunde ändå vara med.
 
Malva var på kalas på en godisfabrik på fredagen och på bowlingkalas på lördagen. Riktigt nöjd med båda. Vide hade cup igen på lördagen och kämpade på bra.
 
Själv var jag med Linnea och spelade match mot Hanaskogs IS. Det var riktigt blåsigt, men själv var jag nöjd med uppvärmningen då jag inte alls kände av vaden. De spelar bra, men vi lyckas göra 1-0 när jag spelar fram Kajan. De kvitterar sedan i första halvlek. Själv hade jag ett bra skott, som målvakten precis räddar. I andra halvlek får de medvind och kan ta ledningen. Rättvist om man tänker på spelet, men vi kämpade på riktigt bra. Becky var grym i målet och räddade oss flera gånger. Jag hade ett helt öppet läge innan deras mål, men nådde inte riktigt bollen med kraft. Själv fick jag ett knä i vaden i andra halvlek och fick väldigt ont. Det blev en vadkaka som gick över på någon dag. Söndagen tillbringade jag hela dagen på jobbet.
 
 
Veckan efter blev det riktigt fint väder. På tisdagen hejade jag och Linnea på barnen när de sprang skoljoggen i värmen. Vide kämpade på riktigt bra och hann 6 varv runt kyrkan på 20 min. Malva och Malcolm sprang tillsammans i år igen och pushade varandra i värmen. 7 varv hann de och Malva var helt slut sen.
 
 
Efter skolan åkte vi ner till Klagshamn och badade. Så härligt väder och skönt och svalkande i havet. Linnea badade också. Sedan blev det simning och fotboll.
  
 
På onsdagen hade vi mammaträning och sedan var jag i Staffanstorp på kvällen för att döma fotboll. AD i fyran. En rolig match och givande att vara AD ibland. Tyvärr så kände jag av vaden igen, men kunde lätt köra hela matchen. På torsdagen hoppade jag över fotbollen för att vila. Det härliga vädret fortsatte hela veckan, men högsommarvärmen försvann.
 
På lördagen hade barnen tennis och gymnastik. Jag åkte sedan med Vide till fotbollen. Vi mötte Vinslöv och började matchen riktigt bra. Det var så nära att vi satte 1-0. Istället får de en kontring och Julia skadar knät och de kan göra 1-0. Sedan gör de flera enkla mål. Jag får ondare och ondare i min vad. I paus står det 0-5. Inte alls rättvist. Jag kan inte spela alls i andra halvlek. Vi håller ihop laget bättre och matchen slutar 0-5.
 
 
På söndagen är Malva på Strövarna. Jag, Vide, Linnea och mamma går 3 km i Skrylle och hänger sedan på naturlekplatsen. Min vad är inte alls bra, så vi går väldigt, väldigt långsamt och tittar på naturen och svara på tipsrundan. Efter skogen hälsar vi på Marianne och Bosse. Tobbe med familj är också där. Vi äter äppelpaj där och senare beställer vi pizza.
 
Veckan som kom blev det mycket inlines, då jag hade ont när jag gick. På onsdagen hade barnen studiedag och vi var 6,5 timme på Hylliebadet. Linnea sov 1,5 timme i mitten, men var väldigt aktiv annars. Hon blev övermodig i slutet och släppte från kanten och gick rakt ut i vattnet och trillade. Jag körde mammaträning på torsdagen och crossfit på fredagen. Lite lugnare, så jag inte belastade vaden. Linnea kör max på dagarna och är överallt. Inte konstigt att hon blir trött och måste vila ibland.
 
 
På lördagen var det fullt upp för Vide. Han hade först tennis och sedan direkt till Höllviken för cup. Han hoppade in i laget efter, så han spelade 6 matcher. Han vågar ta för sig mer och mer och hamnar inte längst bak hela tiden. På eftermiddagen åkte jag, Malva och Vide in till Malmö för att titta på bio. Rymdresan. Rolig film, som barnen älskade. Vide pratade högt och dansade inne på bion och ville höra några låtar från filmen när vi kom hem.
 
 
I söndags hade vi släktkalas för Vide. Pia och Stefan kom inte då de var förkylda, annars dök alla upp som skulle. Jag förberedde lasagne på förmiddagen och mamma och pappa hade gjort tårta. Alla verkade gilla maten och barnen lekte bra. Vide fick fina presenter, men tyvärr försvann hans fina heliumballong rakt upp i luften. Pokemontårtan var han riktigt nöjd med!
 
 
Den här veckan har jag inte kunnat träna fotboll heller. Vaden är skit. Jag får ont bara att jag går. Jag tränade crossfit i måndags och en kort mammaträning i onsdags. 6 min jägarvila är vi uppe i nu. I tisdags var vi på badet och hade mysigt. I onsdags var Linnea på BVC på 10-månaderskontroll. Linnea sov när vi skulle dit och var inte alls sugen på att visa upp sig för den nya vi går till. När hon väl vaknade till, så ville hon inte lämna ifrån sig snöret med pärlor som hon hade fått hålla i. Hon klarade sig med godkänt i alla fall. Hon var 70 cm lång och vägde 8940 g och fortsätter att följa sina kurvor och Malva. Linnea går nu när man håller henne i en hand eller ett finger och kan ta några vingliga steg själv. Hon har fått ett riktigt humör och vill inte ge ifrån sig saker frivilligt.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0