Fisken Malva!

Den här veckan har rullat på med Malvas olika aktiviteter. Vide är med på Boll och lek och tycker det är roligt att busa med de större barnen. Igår var hela familjen med på badet. Vide blir modigare och modigare. Malva älskar att vara i vattnet. Idag tog hon sitt första simmärke och var så stolt. Baddare gul. Hoppa i på djupt vatten, doppa huvudet under vattnet och blåsa ut och glida med huvudet under vattnet och armarna rakt fram i fem sekunder. Varje moment skulle göras fem gånger. Jag och Vide smygtittade och de två första övningarna var hur lätta som helst. Den sista hade alla barn lite svårt att förstå vad de skulle göra, men det gick bra för Malva. Nästa vecka ska vi förhoppningsvis träna mycket simning, men vi hinner nog med mycket bus och mys också!:)
 
 

Kalas!

Förra helgen var jag fjärde domare i den spännande avslutningen i damallsvenskan. Kristianstads DFF - Umeå IK. Riktigt höstväder och hemmalaget vann med 1-0.
 
På kvällen var jag och Jimmy på Emils 35-årsfest! Trevligt folk och god mat! Barnen var hos farmor och Bosse och hade skött sig bra!
 
På söndagen var det dags för nästa kalas, Kellans 2-årskalas. Det var första gången jag var i deras hur i Kågeröd och de hade fixat fint i flera rum. Johanna hade gjort god mat och väldigt fina tårtor! Barnen lekte mycket med varandra. Överlag gick det bra även om man när man är 2 år ibland inte vill dela med sig av sina leksaker.:)
 

RSS 2.0