Lördag

Sista veckan jag jobbade sex dagar. Ska bli riktigt skönt att vara "ledig" ett tag. Det har gått bra att jobba mycket, men jag har inte hunnit med annat än jobb, fotboll och lite, lite annat.

På eftermiddagen flyttade min nya rumskompis in. Hon verkar trevlig och det kommer säkert att fungera bra. Vi har lite mer samma intressen än min förra och på måndag gör hon debut mot Sösdala.

På kvällen hängde jag med Johanna och Ida till en indisk resturang. God mat och man blev väldigt mätt. Ida var modigast och valde en chili. Jag och Johanna fegade och tog ingen. Johannas mat såg minst aptilig ut. Chicken Tikka Masala, som var helt klarröd. Undra om de hade hällt i karamellfärg. Efter maten var vi hemma hos Johanna. Vi spelade spel, åt chips och förfestade, dock inte jag. Blev tröttare och tröttare och när Ida och Johanna började titta på och sjunga med i sångerna i Grease, kunde inte mina ögon vara öppna längre. Ida skulle vara rolig och skrämma mig, men fick en armbåge på sig i hämnd..;) Vid tolv blev det Stortorget för dem och sängen för mig. Målet var en irländare och några irakier, men det blev ingen lycka med det! Skönt att få ha sovmorgon igen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0