Träning i sol!

Inte varje dag det är sol nu, så man får vara nöjd att den var framme även om det blåste ganska kallt. Idag hade vi först passningar och sen övade vi på min favorit fint. Sen var det mycket spel på stor plan. Kul att spela mycket! Var ganska jobbigt, men det börjar kännas lite lättare i benen. I slutet blev det en Liverpoolare. I början är den bara psykisk jobbig för att man vet att man har det jobbiga kvar och i slutet är den riktigt jobbig på riktigt. Alltså är den jobbig hela tiden!;)

Malin och Sofie var där idag. Hoppas att se er på plan snart igen! Skador är aldrig roliga, men det gäller att inte ge upp. Kämpa sig tillbaka även om det ofta är tufft! Själv har jag haft turen att inte drabbas av så allvarliga skador, räknar inte min huvudskador som allvarliga. Även om det nog var ett av mina hemskaste minnen när flera månader bara var borta. Det gick inte att tänka vad jag gjort under hela sommaren, vad jag gjorde om dagarna, vad det var för dag eller var jag gjorde på en fotbollsplan. Som tur var kom nästan allt tillbaka. De har inte hållit mig borta från fotbollen mer än några dagar, även om det varit surt nog. Knäskador drabbar alldeles för många och man får hoppas på turen att slippa dem. Det tar oftast lång tid och kräver mycket träning för att komma tillbaka från en knäskada, både med och utan operation.

Efter träningen blev det korv med bröd och godis! Fick reda på att det ska vara en 7-mannaturnering på konstgräs om två veckor i Skurup. Vi ska möta Wä, Harlösa och Trelleborg i gruppen. Sjöbo, Veberöd och Skurup är nog lagen man måste slå för att vinna hela! Enda problemet är att jag ska jobba, men måste fixa så jag kan vara ledig. Hoppas verkligen det går!

Idag skulle jag egentligen hittat på något med Tozz, men hon är tyvärr sjuk. Hoppas hon blir frisk snart! Blir nog soffan och något på tv istället!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0