Lunds BK - LB07

Jag kom efter halva första halvleken och då stod det 1-0 till LB07. Spelet var ganska jämnt och i paus stod det 2-1 till LB07. I andra halvleken fanns det nästan bara ett lag på planen. Lunds BK var kvickare och bättre på det mesta. De vände snabbt till 4-2. Sedan kom LB07 upp i ett enstaka anfall och gjorde 4-3. Lunds BKs försvar var bra, men målvakten kändes inte speciellt säker. LB07s målvakt, som de tydligen hade lånat av LBK, var riktigt osäker och bjöd hemmalaget på många målchanser. Matchen slutade 7-3 till Lunds BK (tror jag), men siffrorna hade kunnat varit större. Lund hade en nick i ribban, skott i stolpen och flera skott som gick precis över och utanför. LB07s tre provspelande LdB-spelare var bra och skapade en hel del chanser. Annars kändes LB07 inte alls bra och tur för dem så är det långt kvar till serien börjar. Lunds BK hade flera nya/provspelande spelare. Elin Rubensson från Stehag var riktigt bra och skapade hela tiden problem för försvaret. Elsa Klarin, som har spelat ett tag i LdB, var bra på mitten och gjorde 2 mål. Helena Terne, Södra Sandby IF, spelade på yttermittfältet hela andra halvlek. Hon syntes inte så mycket, men gjorde två typiskt Terne-mål. Ett lobbskott som inte var någon målchans och en retur på ett skott. Beatrice Cederholm, Borgeby FK, spelade vänsterback. Målvakten, Josefin Sjöberg (?), spelade förra säsongen i Veberöd. Många nya spelare och det var säkert fler som jag inte kände igen. Lunds BK kan få ett riktigt bra lag i trean, om spelarna väljer att gå över och att de spelar ihop sig.

Kommentarer
Postat av: lb07

lb07 kom med 4 ordinarie a-lags spelare till den matchen. resten var spelare som knappt spelat matcher i höst, inte ens med u-laget plus några provspelande.

2008-10-27 @ 21:48:06
Postat av: Emma L

VA?:o var Elin där, hon spelar i 93:ornsas landslag eller vad de är för nått ;s och är ibland med i 92:orna ;/ hon kan komma till oss istället.

2008-10-27 @ 21:56:57
Postat av: Helena

Det stämmer säkert. Det var några, som jag kände igen sen vi möttes. Men av det jag såg av matchen, så var Lunds BK riktigt duktiga. Med det laget de hade, så hade de kunnat kriga i toppen av trean!

2008-10-27 @ 22:00:24
Postat av: Helena

Ja, hon hade gärna fått komma till oss!:) Hon är riktigt bra. Du kan väl fixa hit henne!;)

2008-10-27 @ 22:02:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0