Lördag

Först jobb och eftersom det inte blev match, så fick det bli Hardebergas loppmarknad istället. Tyvärr missade jag insläppet kl 13, som är något av det roligaste man kan se. När alla gubbar och tanter släpper sina käppar och rullatorer och rusar som värsta sprintrarna för att nå det mest värdefullaste först. Det brukar alltida vara några fallolyckor, men hörde inget om någon igår..;) Jag hamnade med Malin och Kajsa på husgeråd och fick bli pengaansvarig efter att ha fått överta Kajsas ursnygga magväska. Mycket snygga saker, men också väldigt mycket skräp.


Ska det vara en midsommarstång eller tuppkanna?;)


Elin
Storförsäljaren Elin!

Sofies pappa var den som skötte aktionen och på håll såg det bra ut. Efterhand blev det mindre folk, men de som var kvar fyndade för några få kronor. I slutet fick man en kass för 30 kr och fick plocka på sig vad som. Då var det mycket skräp som följde med hem. Vid fyratiden var allt folk borta med undantaget av en tant som hade kört in sin bil och fyllde den till bristningsgränsen med allt hon kunde få tag på. Vi började sedan slänga allt som var kvar. Lite hemskt att allt bara ska kastas, i alla fall för mig som annars är väldigt dålig på att slänga gamla saker. Samtidigt var det pengaräkning i klubbstugan och vi tjänade nog ihop en hel del. Väldigt tur med vädret! Det gör mycket. Hade det regnat hela dagen, vet jag inte hur det hade gått. Nu var det riktigt skönt över 20 grader och sol.

Svårt att skiljas...
Kajsa hade mycket svårt att lämna sin rosa sammetsfåtölj!

På kvällen var jag och Katrin hos Cäl. Det blev taco och fotboll. Tyvärr blev det inte vinst i fotbollen, men tacosen smakade väldigt gott. Efteråt var vi gravida allihop... Men för lite kladdkaka finns det alltid plats! Sen blev det mer tv och TP. Efter att Katrin tagit ledningen och haft den väldigt länge, så tyckte jag det var dags att avsluta det hela. Jag gjorde en snabbspurt och vann överlägset! Mest på grund av mina oerhörda kunskaper i de gamla grekernas skönhetstävlingar, isracing, Beatles, Wallander och en del annat bra vetande...;)


TP-mästare..

På vägen hem träffade jag Jens och Mange, som var på Stortorget och lyssnade på Sten och Stanley. Det var ju givet att man skulle hitta dem där!;) Mange ville gärna höra Margareta, men istället spelade de mest andras låtar. Det lär ha varit en hel del tonårstjejer där innan under kvällen när EMD spelade.

Kommentarer
Postat av: Mange

Sten & Stanley for life (L)! Ses förhoppningsvis inte på ons! Haha

2008-09-07 @ 15:24:49
Postat av: Helena

Så du vill inte träffa mig?!?;) Jag lovar att ta hand om Jens, om du har annat "viktigare" för dig!

2008-09-07 @ 19:36:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0