Branäs (bättre sent än aldrig)

På skärtorsdagens förmiddag blev jag och Jimmy hämtade av Emma, som bara varit inom Malmö och lämnat en massa saker. Efter några matpauser och en några timmars körning var, så var vi framme hos Lasse vid sjutiden. Vi var ganska trötta efter en lång bilresa, så det blev mat och sömn. Vid ettiden på natten kom Mackan, Peter, Fredde och Ola upp.

På fredagen gick vi upp tidigt. Vi var vid backen innan de öppnade liftarna och hyrde utrustning. Från början var det riktigt disigt, men efterhand kunde man se solen lite under dagen. Backen blev ganska snabbt uppåkt och alla branter blev puckelpister. Med undantag av ett fall i liften, så gick åkningen bra. Mitt huvud började göra ont, så medan de andra gick på afterski med Kurtan, så åkte jag hem och lade mig. På kvällen blev det mat och bastu.

PeterFredde, Mackan och PeterJimmy, Peter och MackanLasse och Fredde slapparJimmy och jagPeter och Mackan äter lunch

På lördagen var det lite disigt nere i dalen från början. Efterhand klarnade det upp och sen var det strålande sol hela dagen. Vi hade köpt en engångsgrill och grillade korv uppe på berget till lunch. Riktigt härligt att sitta på vår utgrävda soffa i solen. Det blev hemmagjorda chokladbollar till efterrätt. Peters öga råkade känna min hårda skalle efter lite snöbollskastning. Det blev en riktig blåtira. På eftermiddagen blev det Rydell & Quick på afterskin. De spelade många kända rocklåtar. Några av oss tog sen några åk till i backen, innan vi begav oss hemåt. Det var riktigt blött nere vid liftarna och det gällde att surfa ovanpå vattnet, så det inte blev ett ofrivilligt dopp. De som inte åkte efter afterskin, solade istället på taket. På kvällen blev det bastu, mat och sen utgång till Brands. Rydell & Quick var där och spelade, ungefär samma som under eftermiddagen, men det gick hem ändå. Mackan fick stor konkurrens av Ola, om vem som var kvällens dans-kung.

UtsiktJimmy och OlaJagVi njuter i solenLasse, Peter och EmmaLasse, Mackan, Ola och Fredde på afterskiJimmyHela gänget solar på taket

På söndagen var alla lite slitna, men vi var vid backen ganska tidigt ändå. Vi åkte i någon timme. Solen var framme även under söndagen, men täcktes stundtals av moln. Det var inte alls lika mycket folk som dagen innan, så vi slapp liftköerna. Mitt på dagen blev det lunch och sen åkte vi hem och packade och städade. Sen blev det hemfärd. Ett matstopp och ett stopp på en mack. De fyra killarna turades om att köra, så själv kunde jag vila hela vägen!:)

Peter, Emma och MoaLasse, Mackan, Jimmy och jagPeters öga blev blåare och blåare

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0