Frivecka...

men inte en lugn stund.

Håller på att fixa en massa i lägenheten. Slänger en massa skräp. Hur mycket kan man egentligen samla på sig?!? Packar lite i lådor. Både i måndags och tisdags blev det en hel del gjort!
 
Fin ordning...;)

I måndags kväll var jag, Jimmy, Peter och Rikard på bio. Killarna hade valt film och det blev Terminator - Salvation. Själv tyckte jag den var bra, men jag gissar att de andra var mer fascinerade av alla specialeffekter!

I tisdags var det träning på kvällen. Riktigt tråkigt väder och bara sju stycken. Kalendern har nog aldrig varit så full med namn. Efter några jogging-varv, blev det cykelslangarna. Det var länge sen de var framme. Ingen var emot det och det kändes bra att ta i. Sedan blev det småmålsspel. Jag, Malin E och Jessan mot Kajsa, Olinda och Sofie N. När man bröt skulle man börja om från målvakt. Vi fick i gång några riktigt fina anfall med bra rörelse och passningar. Vi hade sen avslut resten av träningen. Emma stod i mål. Först var det vanliga frilägen. Riktigt bra att öva, så att man får in vad man ska göra när man kommer fri på match. Själv lyckades jag få in några mål på Emma, men hon är riktigt bra på att komma ut och täcka. Vi körde sen två mot en back och Emma. Nu blev det mer mål och flera riktigt bra avslut. Det gäller att vi blir lika säkra när det väl gäller. Vi avslutade med skott. Kajsa imponerade mest. Satte hon alla utom en, så var jag motsatsen. Jag lyckades bara lobba in ett, annars blev det mest skott över eller stod Emma i vägen. Kul träning, fast vi var så få.

Efteråt blev det en snabb dusch och sen iväg till Josse. Vi bjöds på supergod mat och det var riktigt trevligt! Det var fler från laget som dök upp och Josse såg ut att trivas.
 
En glad Josse!

Igår var det nästa student. Sarah, Jimmys systerdotter, tog studenten. Som vanligt bjöds det god mat. Pastasallad och smörgåstårta. Till efterrätt var det en god cheesecake.

Igår och idag har jag hoppat in och jobbat extra på Tetra Pak. Vi har testat lite nya system. Bra att testköra, innan man sätter in det på riktigt. Idag bjöds vi på fin middag med hjortfilé. Supergott!

Det har blivit mycket god mat i veckan och ikväll blir det nog inte sämre. Först träning och sen Louises student. Elin, Anna och Aleks tar också studenten. Blev svårt att hinna med alla efter träningen, så det fick bli den närmsta. Louise hade dessutom lovat Måns Zelmerlöw, men nu blir det inte så... Hoppas alla får en superrolig student!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0