Intressanta resultat

Svalöv - Lilla Torg 5-3
Bottenmöte i serie. Lilla Torg gjorde sina första mål, men det räckte inte för någon poäng. Svalöv visade sig vara starkast och tog hem alla tre.

Vången - Borgeby 2-1
Trodde faktiskt att Borgeby skulle vinna. De kändes starkast. Vången har tappat några spelare, men har kvar en del sen de spelade i tvåan.

Team Sandby - BK Kick 2-1
Det går betydligt bättre för Teamet än för Sandby. Teamet leder serien tills ikväll, då Stattena eller Lund går om. Utan avbytare och med ett ungt lag, kämpade Teamet till sig segern.

Wä - Löberöd 8-1
Löberöd fortsätter att förlora och har det ungefär lika tungt som Lilla Torg i vår serie. Frågan är om någon av dem kan vända den dåliga trenden.

Sandby - Sjöbo 1-2
En match som man i förväg skulle tro att det skulle vara ett toppmöte. Sandby tog tidigt ledningen, men Sjöbo vann och gick om Sandby i tabellen.

Malmö DFF - LB07 9-1
Stora siffror i tvåan. LB07 förlorade sin första match. På deras hemsida skriver LB07 att det är fegt att ta med så många spelare från a-truppen. Ingen av dem startade mot Kristianstad och då ser jag att det är självklart att de ska spela. Alla behöver matchträning. Sen är det en annan sak att det är stor skillnad att möta farmarlag samma dag som a-laget har match eller om de inte spelar.

JAIF/BBK/VAIF - Sjöbo 2-1
En stor skräll att division 4-laget skulle slå ut Sjöbo ur YA-cupen. JAIF/BBK/VAIF släppte in ett mål mot Sjöbo, men lyckades sätta båda sina bonus-straffar och slå ut de regerande mästarana.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0