Träningsvärk i ljumskarna?!

Kände mig lite öm i kroppen i söndags efter matchen och var inte så sugen på skivstång/spinning, som jag och Jimmy hade bokat in på eftermiddagen. Jag har aldrig varit på skivstång och fick tips om vad jag skulle tänka på. Vi träffade Tina som jag har pluggat med på passet. Kul att prata med henne, var ett tag sen sist. Några övningar var riktigt jobbiga och andra lättare. Ett tag ville jag ge upp, men det var bara att kämpa vidare. När Jimmy plockade av vikter, så att han fick en lika lätt (tung:)) stång som mig, så fick det vara nog. Jag plockade av de tunga vikterna och resten av passet var inte så jobbigt. Efter halva tiden var det skifte och spinning som gällde. Lika jobbigt som vanligt. Mest psykiskt tror jag. Jag hade behövt en cykeldator eller pulsmätare, så att jag hade kunnat tävla mot någon annan och jämföra om man förbättras från gång till gång. Medan jag satt där på spinningcykeln, tänkte jag på hur kul det ska vara och träna cykling ute i det fina vädret.

Igår var det fotbollsträning. Skönt väder och gräs för första gången för mig. Jag fick stressa väldigt för att komma i tid, men härligt med fotboll på riktigt gräs. Vi var hela nitton stycken och ändå var det några som brukar vara där som var borta. Det lovar gott! Madde från Veberöd var där och testade. Ung tjej som var duktig. Första gången jag träffade Erika från Torna Hällestad och hon imponerade. Hoppas hon kan vara med en del! Även roligt att se Anna, som har varit ute och rest. Vi började att driva runt koner med höger, vänster, dra bollen med sulan och pendla. Jag var med Louise. Mellan bollövningarna hade vi idioten. Det kändes inte så tungt som jag trodde det skulle göra, även om mina ben helst hade vilat. Efter det hade vi skottövning. En spelare vid stolpen passade ut till en spelare utanför straffområdet. Hon kom med fart skulle gå förbi spelaren som passat. Roligt att få skjuta även om det var med blandat resultat! Sedan var det dags för konditionsövning. 1-2-3-3-2-1 med lika mycket vila mellan löpningarna. Här började tånaglar kännas mer och mer. Efter 2 minuterslöpningen var jag tvungen att gå av klippa naglarna och plåstra tån. Det kändes väldigt klent, men det var inte skönt att springa. Fick höra både från spelarna i laget och Sandbys ledare att jag myglade. Det kändes lite så också!:) Dock var jag väldigt snabb och var tillbaka i mitten av 3 minuterslöpningen. Onödigt mycket vila i övningen och jag ville helst spela. Vi spelade sen på halva planen. Det andra laget utklassade oss och jag får väl ta åt mig en del av det. Min vänster ljumske kändes inte bra och det blev inte mycket rörelse. Vi avslutade träningen med upphopp i ring och situps på en rad. Bra jobbat alla! Kul träning, även om jag inte haft något emot mer spel. Jag tror vi behöver spela ihop oss. Kondition kan man få om man ger allt på bra spelövningar!

Idag är vänster ljumske inte skön, men jag tror och hoppas att det bara är träningsvärk/att den är överansträngd. Jag har varit klok nog att avboka mitt Ki-Box pass och hoppas att det är bättre till fotbollsträningen imorgon. Nä, nu ska jag inte skriva och beklaga mig mer.

Ikväll ska jag och Jimmy överraska Jennifer som fyller 6 år. Hoppas hon blir glad!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0