Semestern är slut!

Började jobba förra veckan och steg upp klockan fyra varje morgon. Svårt att hinna sova tillräckligt mycket då!

I måndags hann jag och Linda med ett lugnt joggingpass på Stadion. Senare på kvällen var jag och Jimmy på HIT på Heleneholm. Riktigt bra som vanligt! Svettigt och jobbigt!

I tisdags var det dags för fotbollsträning. 14 stycken. Kul att Sofie Lindström har börjat träna igen! Vi började med teknik. Pass, lår-volley, bröst-volley och nick. Vi drev sen bollen framåt och den andra skulle försvara baklänges. Vi spelade med fyra mål, där det gällde att driva mellan målen. Vi fortsatte med teknik och skulle utmana stillastående och träffa en kon. Vi körde sen avslut. En passade över till den andra sidan. Spelaren där fick välja mål och den som passat skulle försvara. Många bra avslut. Vi lade efter ett tag in löpningar i övningen. Träningen avslutades med spel. Både Jessan och Lina fick gå av med ont i ryggen resp. foten.

På onsdagen hann jag med att tvätta och vara assisterande på en av gräsplanerna bakom Stadion. Bosnien Hercegovina SK - NK Croatia. En ganska jämn match som Croatia vann med 4-1. I slutet började det regna och det vräkte hela vägen hem också.

Fotbollsträning igen på torsdagen. Riktigt dåligt väder! Regnigt och blåsigt och planen var inte bra. Kul att vi ändå var 14 stycken. Vi körde passningar, volley, lår-volley, bröst-volley och nickar i mittcirkeln. Sedan drev vi och passade. Det gällde sen att hålla bollen inom laget. Målvakterna var jokrar. Vi fick inte ha ett tillslag och det visade sig vara riktigt svårt. Vi fortsatte att spela. På en plan med två mål. Först skulle det ena laget anfalla åt båda hållen och sen bytte vi. En ganska svår och avig övning. Vi avslutade sen träningen med vanligt spel. Bra jobb av alla, men svårt att få något riktigt bra spel eftersom planen var lerig. Kul träning, trots vädret!

På kvällen på fredagen åkte jag ut till Flyinge och var AD i matchen mellan GoF IF och Löberöds IF. Planen var bra och hade inte påverkats så mycket av allt regn. Löberöd vann den jämna matchen med 1-0. GoF var väldigt nära att kvittera i slutet med en boll på mållinjen och en i stolpen.

I lördags var det dags för min andra provmatch i söderettan. Södra Sandby IF - Linköping Kenty DFF. Karoline och Dobrica var AD. Matchen var jämn. Spelet påverkades en del av regnet och den blöta planen i första halvlek. Linköping ledde med 2-1 i paus. I andra halvlek gjorde bortalaget 3-1 på en bicykleta. Daniel var där som observatör och kom med en del andra synpunkter än sist.

I söndags var det dags för min första riktiga träning med TT (Tight Team). Det började med ett tufft träningspass i gymmet på Heleneholm. Vi var tre och tre. Man gjorde två övningar åt gången. Började med 10 stycken av varje, sen 9 osv. Det fanns sex olika stationer. Sen var det meningen att jag skulle cykla hem, så jag hann vara AD i matchen Kvarnby IK - Malmö City FC (HR Div 1 Elit). Precis när jag kom ner till cykeln ringde dem och sa att bortalaget lämnade WO. En snabb tanke kom att jag skulle cykla hem, men jag gick tillbaka och var med på spinningen också. Gillar inte spinning. Längtar mest efter att det ska ta slut. Svettigt var det!

Jag och Jimmy följde med hem till Nathalie efter träningen och åt scones med daim. Inte helt fel! På kvällen åkte vi hem till mina föräldrar och fortsatte att äta. Pasta och köttfärssås och till efterrätt hallon- och blåbärspaj med vaniljglass. Även det gled ner!:)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0