Tornspelen

Första tävlingmatcherna efter sammanslagningen. Vi spelade i vita tröjor och röda shorts. Vi hade Sandra i mål och ute spelade Maria, Maggie, Pernilla, Ellen, Linda, Linnea, Matilda och jag. Det var min första inneturnering på två år och väldigt länge sedan jag spelade i Torn. Vi hade hamnat i en väldigt tuff grupp.

I första matchen mötte vi Köpingebro IF. Ett lag vi mötte i trean förra året. Matchen börjar i ett högt tempo. Tidigt får Linnea in 1-0, samtidigt som hon får en smäll på vaden. Köpingebro hade mest boll, men vi höll ihop bra. Sandra gjorde några riktigt bra räddningar i målet. Tyvärr får Köpingebro in en kvittering och lyckas sen ta ledningen med 2-1. Vi kämpade på, men lyckades inte få in något mål.

Nästa motståndare var Uppåkra IF. Ett väldigt duktigt inomhuslag, som nu har gått upp i division 3. Vi har ändrat lite i uppställningen. Uppåkra för spelet och deras målvakt är som vanligt långt ut. Det är nära att vi lyckas störa Uppåkra och bryta deras uppspel, men istället tar de ledningen med 1-0. Kort därefter kommer 2-0 efter slarv. Uppåkra har sen frispark i bra läge, men tar för lång tid på sig. Frisparken går över. Jag lägger den snabbt och gör mål från långt håll. Uppåkra gör 3-1. Maria reducerar sen till 3-2, efter att hon fick tag på bollen på mittplan. Uppåkra gör i slutet av matchen 4-2.

Inför sista matchen var vi redan utslagna. Kvarnby IK 2 stod för motståndet. Vi tar snabbt ledningen, när Pernilla gör mål. Kvarnby gör 1-1. Vi tar sen helt över och Maria gör två mål och Pernilla ett till. Det känns som vi har full kontroll. I slutet tappar vi helt och Kvarnby gör tre snabba mål. Matchen slutar 4-4. Tråkigt att vi inte lyckades vinna, när vi ledde så stort.

Alla gör bra insatser! Med lite flyt hade vi kunnat ta poäng i de två första matcherna. Den sista skulle vi bara ha vunnit. Uppåkra och Köpingebro möttes senare under dagen i finalen, vilket visar att vår grupp inte var lätt. Några träningar till så ska det bli bra spel i Sandbycupen och Harlösaspelen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0