Sista fotbollsträningarna + match mot Kick

I tisdags var vi sex stycken. Mulet, blåsigt och småregnigt, men inte så kallt. Hanna Larsson var sugen på att träna och dök upp. Vi började med kvadraten. Först en som jagade och sen två. Först ett tillslag och sen två. Vissa fick jaga mer än andra, men stundtals hittade vi varandra bra. Vi fortsatte sen och körde olika passningsövningar. Kanske inte det allra roligaste, men väldigt bra träning. Vi hade sen inlägg med avslut. Det var inte lätt att få rätt på inläggen i blåsten. Några fick kanonträffar, men oftast tyckte jag vi missade bollarna. Vi avslutade träningen med spel. Tre mot tre med femmannamål. De gamla mot de unga. Elle undrade var hon skulle vara?! Alla andra visste. Elle, Kajsa och jag mot Carro, Annika och Hanna. Bra löpningar och många mål. Hanna var den mest skottvilliga. Vi äldre visade att rutinen var avgörande och vann med några mål. Kul träning!

I torsdags var det dags för den sista grästräningen på länge. Vi var nio stycken. Soligt från början, men kallare än sist. Uppvärmningen var två och två. Jag var med Lina. En backade och den andra passade eller kastade bollen. Vi körde kvadraten med två som jagar och fyra som spelar med varandra i mitten. De två som jagar har hjälp av väggarna. Vi hade sen en inläggsövning med avslut. Bra kvalité och flera snygga mål. Vi avslutade med spel med stora mål. Två halvlekar där det ena laget började bäst, men det andra tog över och det blev nog ganska jämnt målmässigt till slut.

I lördags var det dags för den sista seriematchen. Borta mot BK Kick. Härligt höstväder! Vi hade bara en avbytare. Matchen slutade med storförlust. 11-0 till Kick. Tror det är lika bra att glömma det hela. Vi är bättre än så!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0