Hektisk söndag!

Igår var det dags för "lite" träning igen. Jag och Linda hade först tänkt springa löptestet, men vi kom inte in på Stadion. Istället joggade vi en runda i Pildammsparken och körde 12 snabba löpningar i en uppförsbacke.

Direkt efter var det dags för TT igen. Det var bara George, Jimmy, Emma, Filiz och jag. Vi tog med oss en kettlebell var. Själv hade jag 16 kg. Vi skulle köra fem tabatas. Jobba 20 sekunder, vila 10 och så upprepar man det 8 gånger. Vi började med kb-svingar, där jag hann 10 stycken. Vi fortsatte med knäböj med upphopp (18), sdhp (11), utfallssteg (14) och löpningar. Första löpningen var hemsk. Benen bara vek sig. De sista var också riktigt jobbiga, men då var det flåset det var "fel" på. Riktigt kul pass, men det känns i hela kroppen idag. Jag känner mig som en gammal tant. Kan knappt röra mig. Jag har ont i framsidan, insidan och baksidan av låren.

Snabbt hem om, innan det var dags att döma futsal-DM för F15. Jag och Marie dömde en kvartsfinal mellan Pandora och Kristianstad. Kristianstad vann en jämn match med 1-0. Nästa match var semin mellan Höllviken och Kristianstad. Här vann Höllviken med några mål. Finalen spelades mellan Höllviken och Kullabygden. En riktigt jämn match, men bra tempo. Många riktigt bra spelare och det skapades bra målchanser. 1-1 slutade finalen och det blev avgörande på straffar. Det började jämnt, men till slut vann Kullabygden.

På kvällen var det sen dags för bowling på Big bowl. Jag, Jimmy och Peter spelade en timme. Vi hann tre rundor. Peter vann alla, men både jag och Jimmy var bättre än sist och fick över 100 poäng den här gången. Några strike och några spärr var.

JimmyPeter

Efter bowlingen åt vi trerättersmiddag på El Patio. Vitlöksbröd, black and white och glass med chokladsås. Riktigt smaskigt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0