Askeröds IF - Brösarps IF

Härligt väder för fotboll och en fin plan. Andreas dömde och jag och Ion-Ivan var AD. Det var en jämn första halvlek med bra målchanser åt båda håll. I slutet av halvleken gjorde Askeröd 1-0 på en kontring. I andra halvlek kvitterade Brösarp ganska tidigt. Efter en kvart kom bortalagets ledningsmål. I slutet av match punkterade Brösarp matchen med 1-3. Bra stämning och skötsamma bänkar!

Jag hann till jobbet för att se avgörandet av den första kvarten i EM. Portugal hade allt under den tiden och Ronaldo nickade in 1-0 i slutet. Det lät som Portugal hade varit bättre hela matchen, men inte lyckats göra mål. Imorgon lär Tyskland vinna enkelt. Det blir nog jämnare i matcherna på lördag och söndag.