Fotboll x 2

I tisdags spelade u-laget match mot SSIF/VAIF. Vi tappade till 0-2 i första, men en bit in i andra ledde vi med 3-2. Tyvärr blev det förlust med 7-3, men bra kämpat av er som spelade.

Vi andra tränade i Hardeberga. Vi var sju + Jimmy. Kvadraten inledde träningen. Vi fortsatte med att driva boll i ett område. Höger, vänster, utsida, insida, sula och finter. Övningen avslutades med två rundor av herre på täppan. Linda vann båda. Vi spelade sedan fyra mot två. De som var fyra hade två tillslag och de som var två hade fritt. Vi körde sedan en mot en. Man startade rygg mot rygg med bollen mellan sig och så gällde det att göra mål. Vi fortsatte med avslut. Två och två tävlade vi om att ta bollen och göra mål på Jimmy. Träningen avslutades med spel fyra mot fyra. Bra träningen med högt tempo, fast vi var så få.
 
Igår var det dags för träning igen. Nu var vi över 20 och tro det eller ej så var Lina där. Hon har länge sagt att hon skulle dyka upp, men vissa hade nog inte trott på det...;) Uppvärmningen var att springa fram och tillbaka. Pass, volley, lår-volley, bröst-volley, nedtagning och nick. Vi bytte kompis efter varje övning. Vi avslutade med att två och två passa i en åtta över hela planen. Vi fortsatte träningen med spel, där det gällde att göra mål mellan koner med mottagning. Stundtals fungerade det riktigt bra. Vi körde sedan anfall och försvar. Fyra mot fyra, tre mot tre och två mot två. Därefter spel på stor plan. Alla kämpade på bra och pressen i vårt lag fungerade rikigt bra. Jag och Linda i anfallet, spelade ihop oss lite till i helgen. Träningen avslutades med sex rundor snabba fötter och nedjoggning. Härligt kväll för fotboll. Den kraftiga vinden från dagen var helt bortblåst...;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0