Harlösaspelen

I lördags var det först en massa skidor på tv. Malva hann med ett bad och Jimmy fixade en ny frisyr på henne. Vi åkte sen ut till Harlösa och tittade på fotboll. Malva sov i nästan sex timmar när vi var där. Hon var bara lite vaken, när hon fick mat och bytte blöja.
 
 
Lag röd var nära att ta poäng av Löberöd i första matchen. Milan gjorde 1-0, men Löberöd kvitterade och gjorde 1-2 med 14 sekunder kvar. I matchen mot Nike spelade vi bra. Det stod länge 0-0, men Nike gjorde sen 0-1. Med runt 20 sekunder kvar gjorde Nike 0-2. I sista matchen mot Hörby var det redan klart att Löberöd och Nike skulle gå vidare. Hörby ledde med 4-0, innan Jessica skjuter in en reducering. Bättre spel än i Sandbycupen och nära med poäng i de två första matcherna!
 
Lag blå spelade 1-1 mot Torns IF 2 i första matchen. Torn tog ledningen, men Maria kvitterade. I andra matchen mötte vi Veberöd, som var favoriter i gruppen. Vi försvarade oss bra i början, men sen gick Veberöd upp till 0-3. Sandra gör i slutet 1-3 och nästan direkt gör Linnea 2-3. I slutet kändes Veberöd nervösa och det var nära att det kom en kvittering, men de höll undan. Bra match! Sen fick det räcka för oss.
 
I sista gruppspelmatchen var vinst ett måste för att gå vidare och det blev 1-0 mot Teckomatorp. I kvartsfinalen fick vi möta Stehag igen och även denna gången blev de för svåra. De vann med 5-2, men vi fick hål på dem. Stehag vann sen hela cupen, precis som i Sandbycupen. Själv blir jag mer och mer sugen och extra sugen när det är inomhus! Bra jobbat alla som spelade! Lina kanske kan hjälpa mig vem som gjorde mål i de två sista matcherna, så kan jag lägga in det på hemsidan!?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0