Åhusrepris!

Tidigt i lördags åkte vi upp till Åhus. Jag hämtade upp Linda och Tilda och sen hade vi följe med Julle och Olinda. Vädret var superhärligt! När vi kom upp, så tejpade Lotta nummer på tröjorna. Vi skulle egentligen trycka, men kön var för lång. Tryckpengarna bestämde vi att ta till pizzor på kvällen istället.
 
I första matchen mötte vi Rödeby AIF. Vi spelade helt ok, men de hade några riktigt bra spelare. Vi förlorade med 3-0. Själv minns jag mest smällen jag fick. Deras mest vältränade spelare snubblade och tacklade in mig rakt i avspärrningarna mellan planerna. Hela staketet rasade in mot den andra planen. Själv klarade jag mig med brännsår på armen och jag tror ingen klämdes på andra sidan.
 
 
I nästa match mötte vi Philips Änglar. Vi fick en bra start och jag gjorde tidigt mål. Jag gjorde sen mål på straff. Olinda gjorde det snyggaste målet, då hon skarvade in Lindas hårda inlägg. 3-1 blev det!
 
 
Det blev sen premiärdopp för mig och lite volleyboll i vattnet. Jag hade med pastasallad, mackor och frukt, som jag åt mellan matcherna.
 
 
Maffian var nästa motstånd. Här hade vi verkligen tur med studsar. Maggie spelade anfall och gjorde två snygga mål. Olle gjorde ett och Linda två, där bollen ändrade riktning i sanden. Tilda gjorde ett efter ett snyggt anfall. 6-2 vann vi med.
 
Vi gjorde sen en dålig match mot Lilla Hawaii och förlorade med 4-1. Tror Emma gjorde målet.
 
Efter matchen checkade vi in och fixade i ordning i rummet.
 
Vi mötte därefter Beach FF. Det kändes som vi var bättre, men de tog ledningen. Precis innan paus, får jag in 1-1 lite turligt. I andra halvlek var vi nära att avgöra, men istället gjorde de 2-1 på frispark i sista minuten. Surt!
 
 
Sista gruppspelmatchen gick mot Hassans töser. De ledde gruppen. Det var ett ungt skickligt lag med bra fart. De tog ledningen tidigt och gjorde 2-0. Tilda kvitterade sen på ett bra skott via ribban. Jag gjorde mål på straff, efter en hands. Vi kämpade på bra och gjorde en bra match med de vann med 4-2.
 
Vi slutade 5:a i gruppen. De två bästa lagen var för bra, men annars var det jämnt. Vi gick till b-slutspel och fick möta BK Häcken som blev 6:a i en annan grupp. Lite lättare motstånd än i a-slutspelet tänkte vi...
 
Malva hade skött sig super hela dagen. Anita passade henne de flesta matcherna och hon hade varit hur snäll som helst. Under sista matchen sov Malva och Matildas mamma hade uppsikt.
 
Vi duschade på badet och beställde pizzor. Riktigt gott när de kom. Vi lekte lekar och de andra drack. Malva somnade vid nio, men blev väckt av de högljudda lekarna och var uppe en stund, innan hon sen sov hela natten. Själv hade jag glömt sovsäck, så det blev lite kallt på natten. Jag fick täcka mig med en handduk.
 
 
 
På morgonen blev det god frukost på hotellet. Malva åt gröt, leverpastejsmacka och melon. Hon charmade de andra i matsalen. Vi gick sen till stranden och slappade i några timmar.
 
 
Kl 14 var det dags för åttendelsfinalen. Vi fick en riktigt dålig start, då de gör mål i första anfallet efter att jag misslyckats med avsparken. Oturen fortsatte med några snedstudsar och de ledde snabbt med 3-0. Malva tyckte det var tråkigt och var ledsen nästan hela matchen, så själv spelade jag bara två byten. Till slut blev det 5-0 till BK Häcken. De var bra, men vi lyckades inte med mycket.
 
Vi kom snabbt över förlusten och var kvar en stund på stranden. Jag, Tilda och Olle duschade sen och åt glass innan vi åkte hem. Supergod glass. Jag valde två delade kulor persika/hallon, nougat, granatäpple och viol. Lite otippat av mig att prova lite "nya" smaker.
 
 
En jättehärlig helg i Åhus och vi hade tur med vädret den här gången!:)
 

Kommentarer
Postat av: agnetha ögren

Vilken härlig lagbild!Den skulle passa som reklam för Åhuscupen (-:

2013-07-09 @ 16:22:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0