Bromölla, Åhus och Norje!

I fredags var jag och Malva och hälsade på Marina och William på dagen. Vi åt frallor och snackade. På vägen hem köpte jag flera kilo frukt på Möllan inför beachfotbollen på lördagen. Vi åkte vid 16-tiden upp till Bromölla för att hälsa på Simon och hans familj. Vi åt riktigt god mat och gick sen en promenad i Bromölla. Det blev glass och jordgubbar när vi kom hem. Jag, Jimmy och Malva fick sova på en madrass i Devins rum. Malva slog nytt rekord. Hon åt vid 22 och vaknade först vid 5. Jag gick för att hämta lite papper och hon hade då somnat om och sov till 7.30, innan hon ville ha mat. Hoppas det fortsätter så!
 
 
På lördagen åkte vi till Åhus. När vi kom dit var det strålade sol, men det blev efterhand mer molnigt och stundtals vräkte det ner. Vi hade precis samlat ihop laget inför den första matchen. Vi mötte Lita på rosa. En ganska jämn match. Lina gjorde 1-0 och Elle 2-0. De reducerade sen. I slutet gjorde jag 3-1, efter en pass av Lina. Spelet kändes riktigt bra för att vara i första matchen. I andra matchen kändes vi mer avvaktande och lät Stolpskott få göra två enkla mål. I slutet av matchen var vi ännu generösare och gjorde 0-3 åt dem på en nick. Sista matchen blev WO och vi blev tvåa i gruppen. Vi passade på att äta och Jimmy, Simon, Carita och Devin åkte efter maten hem till Bromölla. Regnet tilltog och det vräkte ner. En del av oss tog skydd under tak, medan andra satt kvar ute i regnet hur länge som helst. Kvartsfinalen spelades mot Sommarflickorna. Riktigt kallt i början, men efter första bytet frös jag inte. Vi kändes bättre än motståndarna och vi hade flera bra chanser. De hade två skott, men annars inget. Tyvärr gjorde de mål med 30 sekunder kvar och med 10 sekunder kvar, så satte jag en frispark i ribban. Surt för oss, men de såg ut som de hade vunnit en vm-final. Olinda tyckte jag var vår bästa spelare. Totalt orädd och kändes säker på de flesta bollarna! Fredrik stod med Malva i famnen när matchen var slut. Han var glad att de andra två barnen sov, när han plötsligt lämnats ensam med tre barnvagnar. Vi tog lång tid på oss i duschen och åkte sen till Norje. Det blev mycket grönsaker, chips, dippa, ost, kex, godis, kladdkakemuffins och annat gott. Vi snackade hela kvällen och det blev mycket skratt. Efterhand blev många trötta och även lampan gav efter tredje smällen upp. Först Kajsas huvud och sen mitt. När sen Sofie L dunkade i sitt huvud, så trillade två stora skärvor ner. Tur att ingen skadade sig. Natten gick bra för mig och Malva. De andra klagade på att det var kallt.

På morgonen blev det god frukost. Jessan och Lina hade förberett det mesta. Jag och Kajsa hade fullt upp med våra barn. Efter en stund tog Sofie L över Malva och de hade det mysigt på madrassen. Alla satt samlade och åt och även Johan, Ellen och Klara hade dykt upp. Klara var väldigt intresserad av Malvas nappar och sen "lekte" de på madrassen. Malva låg och sprattlade, men Klara verkade inte alls rädd om sitt huvud. När hon sen lade sig på Malva, så drog Malva henne i örat och petade henne i ögat, men hon verkade inte bry sig. Söta var de båda två. Strax innan 12 åkte jag och Malva hem och vi hämtade upp Jimmy på vägen. En riktigt rolig helg, trots regnet och de få matcherna.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0