Långfredagen

I fredags började dagen med tvätt. Jag och Malva var sedan och tittade på Jimmys träning. De hade en jätteteamwod. Den började med att de skulle göra burpees, grodhopp, björngång och utfall med vikt utomhus. Malva såg vad de gjorde och lade sig ner på mage på asfalten eller bara böjde ner huvudet. Sedan plockade hon maskrosor och tusenskönor. Hon hittade även en snigel, som hon tänkte äta. Vi hade fullt upp. Vi spelade sedan fotboll inne med Elias som var några månader äldre. Han var en riktig talang, medan Malva helst höll bollen i händerna.
 
Jag åkte sedan ut till Bunkeflo för att döma LB07 - Kopparbergs/Göteborg i F19 Svenska Spel. Härligt väder och en fin gräsplan för att vara i början av säsongen. Dijana och Karolin var AD. Matchen började med mycket närkamper och jämnt spel. Hemmalaget var effektiva och ledde med 4-0 i paus. I andra halvlek gjordes mycket mål sista tio och LB07 vann med 9-1. Högt tempo och bra spel hela matchen!
 
På kvällen var vi i Sandby och åt påskmat. Sill, ägg, lax och påsktårta. Oskar och Anneli var också där. Vi hade en mysig kväll med Let's Dance.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0